Nok en solid seier for seniorene

lagt inn 16. feb. 2017, 01:31 av Knut Audun Hotvedt
Onsdag kveld var A laget vårt nok en gang i aksjon. Motstander for dagen var divisjonskollega Varteig.

Kampen starter forrykende for vår del og Martial Koko scorer sitt første av 2 mål allerede etter 1 minutt. Det virker som om Varteig blir tatt litt på sengen de første minuttene av høyt balltempo og hurtige overganger som kommer av at vi er gode til å komme frem i banen med backene våre. Vi havner ofte i overtall og presser Varteig kraftig tilbake i banen de første minuttene, og allerede etter 15 minutter leder vi 3-0.

De første 30 minuttene er noe av det bedre som er prestert hittil i år, og Varteig får knapt lov til å låne ballen. Selv om nivået faller noe de siste 15 minuttene av første omgang leder vi komfortabelt 5-0 til pause, men vi begynner å se tendensen til at vi ikke slipper ballen like hurtig som i starten av kampen. Det som var meget bra kollektivt begynner å gli mer over på at hver og en skal gjøre mer og mer individuelt. Dette fører til flere dueller og flere balltap noe vi ikke er tjent med mot store robuste seniorspillere.

Vi tar dette med spillerne i pausen og alle er enige om at vi må fortsette å la ballen gå og få tilbake de gode bevegelsene som vi hadde i startfasen.

Om det er resultatet som gjør at resten av kampen blir ett eneste stort gjesp, er vanskelig å si, men annen omgang bærer preg av dårligere tempo og vanskeligere valg over store deler av banen. Hvert av lagene scorer ett mål hver og sluttresultatet ender tilslutt på 6-1 til Greåker. Vi er enige om at toppnivået vårt i denne kampen er bra, men vi ser også at når vi ikke klarer å gjøre de tingene som er avtalt på forhånd, så er bunnivået vårt like lavt.

Vi tar med oss masse god læring fra denne kampen både positivt og negativt. Nå handler det om å få frem det beste i oss fremover, så håper vi at dette skal gi resultater på sikt.

Målscorere:

Martial Koko 2

Marcus Jørgensen 2

Jens Eriksen 1

Alexander Hilt Jørgensen 1

Neste kamp nå, er 28.02.17 hjemme mot Navestad for a laget. Samme uke spiller vi borte mot Hvaler lørdag 04.03. Vi håper å ha alle spillere i aksjon i løpet av disse to kampene.

Mads Vallestrand
Comments