Nok en solid seier til seniorlaget

lagt inn 22. mar. 2017, 01:14 av Knut Audun Hotvedt
Årets siste treningskamp før sesongen blir sparket i gang tirsdag 18.04 hjemme mot Rygge IL er ett faktum.
Rolvsøy som skal spille i samme divisjon som oss, men i den andre avdelingen tok turen over brua etter en opptur allerede i helgen som var med seier 3-2 borte mot Hvaler i OBOS cup.

Inntrykket nå som kampen er ferdig er blandet. Til tider gjør vi akkurat som vi er enige om at vi skal gjøre og kombinasjonene er gode, mens andre ganger virker vi både utålmodige og slurvete i valgene våre.
Greåker har stort sett full kontroll gjennom hele kampen og jeg tror ikke jeg er langt unna når jeg sier at vi har ball 80% av kampen. Vi dominerer banespillet fullstendig og Rolvsøy har ett skudd totalt som treffer mål i løpet av 90 minutter. I tillegg til dette skaper de ett par halvsjanser som ender med corner, men vi er aggressive i gjenvinningsfasen og Rolvsøy klarer aldri å etablere eget spill.

Sluttresultatet viser 4-0 og A laget er fortsatt ubeseiret etter 5 kamper i vinter. At vi klarer å vinne såpass komfortabelt på en dag hvor vi ser at vi har en del og gå på er veldig oppløftende, men vi er også klare på at vi må ta tak i en del ting før seriestart.

Marcus Jørgensen scorer 3 mål denne kampen hvor 2 av de er ordentlige kremmerhus. Sander Rønning er tilbake etter en strekk skade og fikk de siste 25 minuttene på banen. Dette holdt også til å avslutte ballet ved å sette inn det fjerde og siste målet etter personlige feil i bakre rekker hos Rolvsøy.

Vi ønsker å takke Rolvsøy for at de klarte å stille til kamp på kort varsel og ønsker både spillere og apparatet rundt lykke til med sesongen som er rett rundt hjørnet.

Utfordringene for egen del står i kø og onsdag den 29.03 skal vi til Kurland og møte SFK jr i vårcupen.
Fredag 31.03 setter vi kursen til Stenungsund rett utenfor Gøteborg hvor vi skal ha treningsleir hele helgen. Vi spiller også kamp på lørdag mot ett svensk senior lag fra 6 div.

05.04 spiller A laget siste treningskamp borte mot Torp klokken 19.30.

07-08 og 09.04 skal juniorlaget delta i Drammencup.

Etter disse aktivitetene skal vi jobbe litt med detaljer hjemme på Moa før serier starter 18.04 hjemme på Moa.

Vi sees.