Nok en vellykket Visterflo Cup over for denne gang

lagt inn 7. sep. 2014, 13:09 av Heine Eriksen   [ oppdatert 7. sep. 2014, 13:13 ]

Søndag kl 17:35 ble siste premieutdeling av Visterflo Cup 2014 avsluttet og nok en gang må vi si oss meget godt fornøyd med gjennomføringen.

Takket være kjempeinnsats av foresatte på 2002/2003 lagene, 1999-laget, 2000-laget og noen øremerkede gikk både lørdag og søndag knirkefritt. 58 deltagende lag likt fordelt på 2 dager er rekord og i tillegg har vi hatt lag fra KFUM Oslo og Ski innlosjert på Greåker Videregående Skole. Hele 1999 laget har jobba på anlegget begge dager fra kl 08:00- 18:00. De har dømt alle kampene og bidratt med loddutsalg, parkering og premieutdeling. 2000 laget har holdt aktivitetsfeltet i gang hele helgen. Uten innsats fra disse lagene hadde vi ikke vært i nærheten av hva dette har blitt til. Dere er gode representanter for klubben vår! 
Alle med sine bidrag er viktige for å få dette til, deltagende klubber, frivillige, foresatte, besøkende....når i tillegg værgudene var med oss så blir det bra. Tilbakemeldinger fra deltagende klubber er positive, de ønsker å komme tilbake og de roser opplegget. Det er gøy når vi blir sammenliknet med andre cup'er og blir betraktet som gode

Visterflo Cup er helt klart et bidrag til å sette klubben vår på kartet og hærlig at vi kan være med på å skape en slik fest med masse idrettsglede.
Første Visterflo Cup for vår egen 2003-årgangVi har i år hatt med 13 lag utenfor ØFK. På bildet en blid og fornøyd spiller fra IL Jutul..før de fleste har tenkt å stå opp er Egil i gang med forberedelser..storfint besøk på Moa


..også dyrepasserne har hatt en viktig rolle i årets utgave av Visterflo Cup

Tusen takk til alle som har bidratt til at årets Visterflo Cup er å betrakte som meget vellykket

Arrangementskomiteen

Comments