Nok et tap for A-laget

lagt inn 2. mai 2011, 12:52 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker var ute etter og revansjere seg etter tapet mot Skjeberg i første serierunde. Det skjedde ikke Moa-laget fikk hard gjennomgang av Trosviks andrelag som etter 25 minutter ledet hele 4-0. Greåker kjempet hardt for å ta igjen ledelsen og var på et tidspunkt kun ett mål bak, men mot slutten punkterte gjestene kampen og vant til slutt 6-4.

Greåker fikk en marerittstart på kampen når Trosviks andrelag gjestet Moa mandag kveld. Gjestene fra Fredrikstad gikk direkte fra avspark i angrep og i ledelsen. Og verre skulle det bli, når klokken viste 25 minutter ledet Trosvik hele 4-0.

Mot slutten av omgangen løftet hjemmelaget seg. Og i løpet av det siste kvarteret scorte Greåker to mål på dødball ved Kenneth Reid og Timothy Brown.

I andre omgang fortsetter Greåker kjøret mot Trosvik. Etter kun noen minutter av omgangen får Greåker uttelling for sitt høye press og vinner ballen høyt i banen ved Atle Horvei. Atle avanserer og finner Ronald Turner alene foran mål, som enkelt kan sette inn reduseringen. På dette tidspunktet er Greåker kun et mål bak.

Men Greåker får ikke satt et skikkelig press på Trosvik etter dette og kampen utvikler seg mer til en stillingskrig. Og istedenfor at det er Greåker som bringer balanse i regnskapet er det bortelaget som øker ledelsen sin, både en og to ganger. På slutten setter Greåker ytterligere press på Trosvik når Kjetil Fremstad setter inn 4-6.

Mot slutten har hjemmelaget et par fete sjanser, men får ikke uttelling og resultatet fastsettes til 6-4 til Trosvik.

Greåkers lag:
Rene Arnesen