Norges beste trener ?

lagt inn 24. apr. 2013, 01:35 av Knut Audun Hotvedt

 

Oslo, 24.04.2013

 

 

Er din trener Norges beste?

 

Vil du ha besøk av Ståle Solbakken eller Tarik Elyounoussi? Dersom din trener kåres til Norges beste trenerforbilde, får klubben vår besøk av en kjent idrettsprofil.

 

www.trenerforbilde.no kan du nominere din trener til tittelen Norges beste trenerforbilde. Dersom han eller hun vinner, får klubben besøk av en av idrettsprofilene som fronter kampanjen. Frode Kyvåg, Ståle Solbakken, Tora Berger og fjorårsvinner Mikael Oguz er med i ekspertjuryen som skal finne Norges beste trenerforbilde.

 

Foruten de som sitter i juryen, stiller også følgende idrettsprofiler opp: Tarik Elyounoussi, Cathrine Larsåsen, Bartosz Piasecki, Karoline Dyhre Breivang, Anders Jacobsen, Tiril Sjåstad Christiansen, Nina Solheim og Cecilie Waage Johannessen.

 

Stem fram din trener!

Kåringen av Norges beste trenerforbilde foregår på www.trenerforbilde.no, og alle kan nominere og stemme på sin trener til og med 8. mai. De 15 med flest stemmer går videre til finalen, sammen med fem kandidater valgt av juryen. Juryen annonserer hvem som er vinneren tirsdag 14. mai!

 

Hva kjennetegner en god trener?

En god trener er ikke nødvendigvis den som kan mest om sporten sin. De beste trenerne opptrer etter et ”se og bli sett”-prinsipp. Flinke trenere ser utøverne sine, og de vet også at de selv blir sett. Derfor tenker de nøye over sin egen oppførsel, og er bevisste på sin rolle som forbilde. Særlig er de helt klare på at idrett og alkohol ikke hører sammen.

 

Hvem står bak?

Det er alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL som har tatt initiativ til denne kåringen, som er en del av satsningen Se & bli sett. Med på laget er Norges Fotballforbund, Norges Håndballforbund, Norges Kampsportforbund, Norges Danseforbund og Norges Svømmeforbund. Sammen jobber de for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge.

Du kan lese mer om kåringen og kampanjen på www.avogtil.no og www.seogblisett.no

Comments