Ny seier for Greåker 2

lagt inn 20. mai 2010, 12:02 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 20. mai 2010, 12:06 av Flemming Ottosen ]

Greåker2 beseiret Borgen2 3-1 i gårsdagens 6. div oppgjør på Mobakken. Vi som tok turen til gårsdagens kamp ble vitne til en meget velspilt og god kamp mellom to gode lag.

1.omgang var relativt jevnspilt, men med et lite overtak til hjemmelaget. De tok også ledelsen 1-0 etter 19 min. Vi har mye bra spill, men mangler det ”lille ekstra” for å skape de helt store målsjansene. Dermed går vi til pause med en ett-måls ledelse for Borgen2.

Vi blir enige i pausa om å fortsette med vårt gode banespill, men slippe ballen litt tidligere når vi er på siste tredjedelen av banen for å produsere flere målsjanser. Gledelig er det derfor å se at vi nettopp gjør dette, og utover i omgangen er vi det klart beste laget. Utlikningen kommer i det 72 min. når Alex blir felt innenfor straffefeltet – dagens kaptein, Christer, setter ballen sikkert i mål. Det går ikke mer enn 3 min før Christer er på farten igjen og setter inn 1-2 etter gjennomspill fra Mathias. Det produseres nå målsjanser på løpende bånd, hvorav bl.a et stolpeskudd og et par andre store sjanser fort kunne gitt uttelling. Kampens siste mål får vi i siste ordinære spilleminutt når Christer blir spilt igjennom og fullfører sitt ekte hat-trick for dagen.

Alt i alt en svært godt gjennomført kamp fra vår side! Et lite skår i gleden er det at vi dessverre pådro oss et par skader i løpet av kampen på både Anders, Thomas & Atle. Vi får krysse fingerne for at de er tilbake i løpet av kort tid. Verre er det med Per Marcus som røk leddbåndet og fikk et brudd i ankelen i et kraftig motspark helt på tampen av kampen. Han opereres i løpet av et par dager, for så å tilbringe ca 6 uker med beinet i gips. God bedring ønskes fra alle gutta!

Jon Fredrik Githmark

Henrik Simensen

Henning Hotvedt

Joachim Larsen

Alexander Syvertsen

Blend Adnan

Mathias Olsen

Thomas Høyem

Anders Jensen

Dardan Istrefaj

Christer Knudsen

Per Marcus Johannessen

Rashid Ahman

Atle Horvei (ubenyttet)

Neste kamp for Greåker2 er førstkommende tirsdag 18/5 kl 1900 på Moa når Askim2 kommer på besøk. Vi ses!