Odd Haugli er død

lagt inn 20. jun. 2011, 05:23 av Knut Audun Hotvedt

Vår mangeårige kasserer og sekretær Odd Sverre Haugli er død

”Men du har jo alltid varit der” ropte Ronja røverpappa i fortvilelse og sorg da hans gamle venn Skalleper døde. Vi føler på samme måte som Ronja røverpappa nå, Odd. Du har alltid vært der, for oss, og vi er mange nå som føler sorg og savn nå når du har forlatt oss.

Odd døde på Fredrikstad sykehus lørdag etter lengre tids sykdom. Men selv om kroppen skrantet var hodet helt til det siste fylt av oppgaver som måtte gjøres. Daglig mottok jeg telefoner om hva jeg måtte huske på , hva som måtte skrives og hva som hastet. Like mange og kanskje flere telefoner gikk motsatt vei. Jeg trengte hjelp, og Odd hadde alltid svaret klart.

Odd er æresmedlem i Greåker IF, og den æresbevisningen fikk han etter en imponerende lang liste med verv. Det startet som med så mange andre. Sønnen Stein begynte å spille fotball, og far ble lagleder. Dette var tidlig på – 70 tallet. Etter hvert ballet det seg på. Sekretær i sportsstyret i 1985, sekretær i Hovedstyret fra 1991,og fra 1995 var han også hovedkasserer. Disse vervene har han sittet med siden, og få om ingen vet, Odd, hvor mange timer dette blir i årenes løp. Det vi vet er at dette opptok din tid flere timer om dagen.

Odd var ikke fotballspiller. Det var friidrett som opptok tiden hans, og han var en av Norges aller beste mellomdistanseløpere i ungdomsårene. Etter hvert ble det organisasjonsarbeid. President i Norges Castingforbund i årene 1975 – 1985. Her fikk han også Castingforbundets hedersmerke for sin innsats. Etter dette ble det Greåker IF og for ikke å glemme Tune historielag og deres publikasjon, Tuneruner. Her var han skribent og kasserer helt til det siste.

Du var en ruvende person med all din kunnskap og formidlerglede. Nå er du borte, men absolutt ikke glemt. Takk for alt du ga oss Odd.

Audun Hotvedt

Comments