Oppdatering senior/junior før sesongstart

lagt inn 11. apr. 2017, 08:10 av Knut Audun Hotvedt
Senior gruppa har nå fått noen velfortjente fridager i påsken etter ett hektisk program den siste tiden.
Så hektisk at vi dessverre ikke har strekt helt til  oppdateringene våre.

Vi avsluttet vel sist med treningsleir. En fantastisk tur med alle fasiliteter tilstede. En sosial opptur for gruppa samt at vi fikk trent under gode forhold og prøvd oss mot ett svenskt seniorlag lørdag ettermiddag. Kampen er vel ikke noe å skrive hjem om, men vi velger å skrive noen ord. Dette ble en kamp vi dominerer fra start til slutt og taper!!! 4-0. Man skulle nesten ikke tro det var mulig, men slurv i begge ender av banen gjør at dette ble en spesiell kamp. Vi dominerer banespillet fullstendig, men slipper inn enkle mål og svikter i avslutningene.
Selv om kampen ble litt annerledes enn vi hadde håpet var denne turen både en sportslig og sosial opptur for oss.

Etter tre dager hjemme og en treningsøkt i mellom var det generalprøve for seniorlaget mot Torp som denne sesongen skal spille i 5.div og som har målsetting om å havne på øvre del av tabellen.
En kamp vi var veldig spente på, og som ville gi oss en liten pekepinn på hvordan formen og samspillet er få uker før seriestart.
Også denne kampen ender med tap, og denne gangen må vi plukke hele 5 baller ut av nettet. Vi scorer også 3 mål selv, men dette er dagen hvor dommeren påvirker både kamp og resultat underveis. Etter å ha ledet både 2 - 0 og 3 - 1 etter tidvis meget godt spill taper vi altså denne kampen. 3!!! straffer i mot og ett frispark mål er med på å ødelegge denne dagen for oss. Vi er allikevel fornøyd med mye av det guttene viser i denne kampen. Vi er fult på høyde med ett godt 5. div lag og blir på ingen måte spilt ut.

Jr laget har også hatt en hektisk periode med semifinale i vårcupen som endte med 2-1 seier over kråkerøy. Nå venter en spennende finale mot SFK som vi begynner å få en vane med å møte i alle konkurranser.
Dagen etter semifinalen var det avreise til drammen cup hvor det ventet 3 innledende kamper på lørdag og 4 kamper søndag. Vi ender tilslutt på en 3. plass og får på andre året på rad med oss en pokal tilbake til Moa. Stokke som vant turneringen ble for sterke for oss i semifinalen og vi taper 4-3 på straffer etter 2-2 ordinær tid.

Som dere forstår har den siste tiden gått med til mye aktiviteter for oss. Nå velger vi å ta noen dager fri for å finne overskudd til seriestart den 18.04.17.
A laget skal da møte Rygge på hjemmebane.

Etter en vinter med mange gode prestasjoner og fine resultater håper alle vi som er med rundt senior laget at alle med interesse for Greåker IF velger å ta en tur på Moa denne dagen.

God påske.

Mads Vallestrand