Poengdeling mot Drøbak/Frogn 1

lagt inn 18. sep. 2010, 12:01 av Espen Svendsen
     Fredag kveld reiste Greåkers -95 lag til Drøbak for å spille seriekamp mot et av norges beste guttelag. Det var vel ikke mange som trodde at vi skulle klare å gjenskape vårens kamp, der vi slo samme lag 4-3 hjemme på Moa. Men så lenge spillerne selv og trenerne har trua, er det meste mulig.

Starten på kampen var forholdvis jevn, kanskje med et lite overtak til hjemmelaget. Guttene spilte utrolig disiplinert og Drøbak slet med å komme til store sjanser. Etter ca 20 minutter får Drøbak en corner og en av våre glipper i markeringen, og 1-0 til Drøbak. Dette holdt seg omgangen ut.
Men likevel en veldig bra omgang av guttane.

I pausen er alle enige om at dette ikke er helt umulig, og guttane er veldig tente. Og det går ikke mer enn 5 minutter av 2 omgang før Tobias blir spilt i gjennom. Alene med keeper er Tobias iskald, og setter ballen til side for Drøbak-keeperen. Nå var vi inne i en veldig god periode. Bare minutter senere er det Arber sin tur. Arber kjører karusell med 3 frusterte Drøbakspillere, og setter tilslutt ballen i mål via stolpen. Herfra og ut må vi vel være såpass ærlige å si at Drøbak er det beste laget. Men guttane forsvarer seg veldig godt.Og det måtte igjen en dødball til for at Drøbak skulle score. Med 20 minutter igjen å spille trodde vel mange at Drøbak skulle snu dette, men guttane rir av stormen.

Drøbak har sålangt i år 14 seiere 2 uavgjort og 1 tap. Tapet og den uavgjorte er det Greåker som står for. Det som er ekstra sterkt ved det som skjedde fredag kveld i Drøbak, er at vi manglet 2 av våre mest sentrale spillere til denne kampen. Vi startet dermed kampen med 5 spillere født i -96. Nå gjentår 5 kamper før sesongen er over, og hvis poengfangsten fortsetter har vi faktisk mulighet til å kapre 3 plassen. Hvem hadde trodd det før sesongen startet?

Disse startet kampen:

Nathaniel Dahl -95