Rapid - Greåker 0-4

lagt inn 11. jun. 2010, 11:59 av sjefssjef17
Ronald Turner scoret 2 mål da Greåker vant 4-0 borte mot Rapid. Vingene Atle Horvei og Christer Knudsen sto for resten av målene. GIFarna hadde det meste av spille og sjanser i samfulle 90 minutter, og etter 3-0 tidlig i første omgang var det egentlig ikke tvil om hvem som skulle stikke av med seieren.
 
Vi åpner med å vinne ballen etter at Rapid har tatt avspark og kommer raskt til noen mindre sjanser. Etter 11 minutter kommer Dardan seg i en god posisjon på venstre kant og får lagt inn. Der venter Christer - som tydeligvis har tatt TP-øvelsene seriøst - og dundrer inn 1-0 på hel volley. Vi fortsetter å produsere sjanser med jevne mellomrom, og det er spilt 19 minutter når Dardan forsøker seg på et skudd. Returen havner i beina på Turner, et knallhardt skudd fra 8 meter dundrer inn i hjørnet og det står 2-0. Kun 2 minutter senere spiller Jon Hansen opp Turner som setter inn 3-0. Rapid kommer ikke nærmere enn at vi får ett utspill fra vår 5-meter i denne omgangen.
 
Vi har fokus på å ikke miste konsentrasjonen i andre omgang, og det gjør vi heller ikke. Selv om vi ikke kommer til like mange muligheter som i første omgang, kontrollerer vi spillet på deres halvdel i store deler av andre omgang. Hjemmelaget kommer på noen kontringer og får et par cornere. 51 minutter er spilt når Atle Horvei drar seg inn fra sin venstrekant og fyrer av et skudd utenfor 16-meteren. Rapids keeper har hendene på ballen, men glipper den inn i eget nett. Dermed står det 4-0. Det skal nevnes at Atle var nær ved å gi den stakkars keeperen en skyllebøtte for å slippe inn det dårligste skuddet hans denne kvelden.
 
Et røft overslag viser at vi har et sted mellom 10 og 15 cornere i denne omgangen, og det er et under at vi ikke scorer på noen av disse. Vi har også flere fete målsjanser som vi heller ikke makter å omsette til scoring. Dermed ebber kampen ut med en solid 4-0 seier til Greåker, som burde scoret mange flere.
 
- En godt gjennomført kamp med enveiskjøring i 90 minutter, er Gretlands kommentar etter kampslutt. Vi er bra i første omgang, og OK i andre. Jeg er fornøyd med at vi ikke slipper til en målsjanse at vi holder nullen. Det skal bli bra å få en skikkelig treningsuke igjen, vi begynner allerede lørdag hvor vi holder på fra ti til "hall toll" avslutter han med et smil.
 
Troppen

Jon F Githmark
Henrik M Simensen
Jon A F Hansen
Henning Hotvedt
Pål M Fredriksen
Christer Knudsen
Jonas Asklien
A Kenneth Reid
Atle Horvei
Ronald Turner
Dardan Istrefaj

Lasse Kristoffersen
Ketil Tangen
Kjetil Fremstad
Blend Adnan
 
Neste Greåkerkamp er hjemme mot Idd, mandag 21/06 kl 19.30.
Comments