Rekruttlaget seiret igjen!

lagt inn 1. jul. 2011, 13:46 av Per-Jørgen Høydahl
Lasse Kristoffersen gjør idag en solid kamp :)

Greåker 2 vant idag borte mot Bror av Fredrikstad med sifrene 4-2. Dette var en kamp Greåker stort sett hadde kontroll på selvom Bror av Fredrikstad går opp til 1-0 ca. 20 min inn i 1.omgang.
Men det tok ikke lenger enn 5 minutter før Mathias Olsen var frempå å utliknet til 1-1 etter forarbeid av Jonas Asklien og Marcus Jørgensen. Resten av omgangen dabber ut og det står 1-1 til pause.

2-1 kommer tidlig i 2.omgang ved at Per-Jørgen Høydahl blir felt innenfor 16-meteren og dommeren dømmer straffespark. Et straffespark som Jonas Asklien setter utagbart for keeper.
Greåker fører kampen videre og Marcus Jørgensen får æren av å sette ballen i mål med et skudd fra 16 meter etter pasning fra Per-Jørgen, 3-1!! Bror Av Fredrikstad kommer mer og mer inn i kampen etter vi økte ledelsen til 3-1, 15 minutter før slutt reduserer de til 3-2 etter mye klabb og babb inne i Greåkers 16-meter. Etter dette legger Bror av Fredrikstad om til 3 mann bak og det etterlater større rom for Greåker. Vi kommer til noen halvsjanser, men slitne bein gjør at de store sjansene uteblir. Like før slutt setter Per-Jørgen fart mot mål, dribler av 3-4 spillere og spiller Marcus Jørgensen som setter sitt andre for dagen bak en utspilt keeper!

Nok en gang stor takk til juniorene som igjen gjør en bra kamp, hele 7 stk startet denne gangen :) Alle spillerene spilte en solid kamp idag, men må nesten trekke frem Lasse og Oran som spiller en solid kamp i midtforsvaret;)

Laget:
Mikael