Rocky til Moa

lagt inn 17. okt. 2010, 22:01 av Per-Jørgen Høydahl   [ oppdatert 18. okt. 2010, 00:16 ]

Greåker er glade for å kunne meddele at den tidligere Rolvsøy spilleren Rokland "Rocky" Paula har signert en 2+1 års kontrakt med Gifarna.
Vi ønsket å knytte til oss spilleren allerede i fjor, men han var da under kontrakt med Rolvsøy.
Vi har hatt en dialog med spilleren - som flere klubber var ute etter - og er svært glade for at vi nå har en avtale klar.

20-åringen er en svært lovende spiller, og har vært en av Rolvsøys aller viktigste brikker, til tross for at årets sesong også inneholdt noen småskader.
"Rocky" har spilt indreløper i 4-3-3, men kan fint bekle alle posisjoner i midtbaneleddet.
Unggutten har stor løpskapasitet og gode basisferdigheter, i tillegg til å besitte de holdninger vi ønsker hos nye spillere.

"Rocky" slutter seg til laget fra 1. desember, og er dermed med fra vi starter oppkjøringen for neste sesong.

Svært gledelig er det for klubben at "Rocky" også skal trene et lag i ungdomsavdelingen i kontraktstiden.
Kommende sesong skal han trene guttelaget, noe han også var med på i år.

Vi ønsker "Rocky" velkommen til klubben, og lykke til med nye utfordringer!