Sarpsborg Cup

lagt inn 14. apr. 2015, 05:17 av Knut Audun Hotvedt

img 5607

Ny cup i Sarpsborg. Les mer om cupen på SFK sin hjemmeside.

Sarpsborg er kommet sterkt på fotball kartet i Norge og interessen er stor, ikke bare rundt flaggskipet Sarpsborg 08, men også i alle byens breddeklubber. Det er her fotballen oppstår og skapes med gode aktiviteter, trygge rammer, sosiale miljøer, inkludering og gode opplevelser blant barn og unge.  Totalt representerer breddeklubbene i Sarpsborg 172 lag med ca 2.500 spillere rundt fotball aktiviteter for barn/unge.
Med så mye fotball i byen bør Sarpsborg, som seg hør og bør, også ha et stort arrangement for fotballens bredde aktiviteter. SFK og Borgen IL ønsker derfor også og sette barn/ungdomsfotball i byen vår på kartet, og vil sammen med iSarpsborg og Quality Hotel & Resort Sarpsborg arrangere DNB Sarpsborg Cup.

Eiere av driftsselskapet Sarpborg Cup AS er de to største breddeklubbene i byen og er tradisjonsrike og veldrevne organisasjoner. SFK ble stiftet i 1903 og Borgen IL i 1927. I dag drifter disse to klubbene over 60 lag fra 7 år og oppover.  Som medarrangører har DNB Sarpsborg Cup med seg Sarpsborg 08, Nygårdshaugen IL samt flere av fotballklubbene i byen.

DNB Sarpsborg Cup blir arrangert for første gang i 2015. i 2016 fyller byen 1000 år og da håper vi på å få til et helt spesielt Tusenårsarrangement for alle fotballinteresserte fra fjern og nær i byen vår.

Cupen skal være for gutter og jenter i alder 7-19 år. I tillegg til ordinære klasser og avdelinger tilbyr vi også en elite avdeling for gutt/JR lag samt en egen avdeling for funksjonshemmede.