Seier mot Gresvik

lagt inn 16. aug. 2010, 14:46 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker fortsatte den gode høstrenden mandag mot seriens andre formlag Gresvik. Tre kjappe mål i første omgang drepte kampen rimelig fort, før gråtrøyene fulgte opp med to nye scoringer i andre omgang, mens Gresvik scoret et trøstemål på tampen.

Til tross for at det er Greåker som starter kampen best er det gjestene fra Gresvik som får den første sjansen. Etter et langt innkast faller ballen ned til en Gresvik-spiller som skyter i stolpen, på returen bommer en Gresvik-spiller på åpent mål, men blir uansett avblåst for offside.

Etter ti minutters spill avslutter Ronald Turner fra skrått hold. Ballen går via både keeper og en blå utespiller, før den finner veien til mål.

Fem minutter senere er Greåker frempå igjen etter en gjenvinning på egen halvdel. Atle Horvei spiller opp mot Bujar Alimehaj som legger igjen til Dardan Istrefaj. Dardan fyrer løs på direkten, og ballen fyker i nota.

Etter en snau halvtime noterer Dardan seg for nok en nettkjenning. Keeper Rune Thorsteinsen finner Henrik Myhrvold Simensen med en presis langpasning. Henrik avanserer litt i banen før han spiller Dardan gjennom, som holder roen alene med keeper og setter sitt andre for dagen.

Etter det tredje målet faller Greåker litt i prestasjonen og inviterer bortelaget litt mer inn i kampen. Det fortsetter også utover i andre omgang, men til tross for dette øker Greåker ledelsen nok en gang. Bujar og Ronald kombinerer fint på høyresiden, før sistnevnte lekkert spiller gjennom Bujar, som elegant styrer ballen over keeper og i mål.

Halveis ut i omgangen presser Greåker høyt inne på Gresviks halvdel og Dardan vinner ballen i en gunstig posisjon. Han setter fart mot mål, men blir felt av Gresviks bakerste mann som lager straffe, merkelig nok blir han kun straffet med et gult kort. Straffen tar Atle, som sikkert venter ut keeper og triller den i mål.

Ti minutter før slutt får gjestene et unødvendig trøstemål fra Greåker sin side. På et frispark bakfra banen får en Gresvik spiller upresset styre ballen videre i mål med pannebrasken og fastsette sluttresultatet til 5-1.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Joakim Larsen
Ketil Tangen
Henning Hotvedt
Henrik Myhrvold Simensen
Ronald Turner
Thomas Høyem
Kenneth Reid
Atle Horvei
Dardan Istrefaj
Bujar Alimehaj