Seier mot Tistedelan 2

lagt inn 14. sep. 2010, 02:03 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker fikk mandag kveld revansj for poengtapet mot Tistedalen 2 i vår. Greåker dominerte gjennom hele kampen og vant til slutt 4-1, en margin som fort kunne vært større med bedre effektivitet foran mål. Greåker bommet på utallige sjanser og misset også et straffespark.
 
Greåker får den beste starten på kampen når en forsvarsspiller fra Tistedalen bommer på en klarering og Kjetil Fremstad kan sette langpasningen fra Per Jørgen Høydahl i mål.
 
Noen minutter senere fosser Christer Knudsen nedover høyresiden og legger inn foran mål. Der er Ronald Turner som dobler ledelsen.
 
Greåker fortsetter å presse på og det tredje målet kommer ved samme prosedyre som det første. Fremstad forfølger er lang ball fra Per Jørgen og setter sitt andre for dagen.
 
Etter det tredje målet kommer Tistedalen inn i kampen og er nære på ved et par kontringer, og til slutt får de et mål. Det kommer etter at langskudd treffer en Greåker-spiller og faller ned til en Tistedalen-spiller som fra 16 meter setter ballen i mål.
 
Men Greåker løfter seg og presser hjemmelaget bakover på banen. Tidlig i andre omgang spiller Kenneth Reid inn til Fremstad som fyrer løs fra 25 meter dundrer inn sitt tredje mål.
 
Greåker presser gjennom hele andre omgang, men svake avslutninger og en god og heldig keeper hindrer flere mål. Greåker får også muligheten til å øke på straffe, men keeper redder også dette forsøket.
 
Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Per Jørgen Høydahl
Joachim Larsen
Thomas Høyem
Kenneth Reid
Christer Knudsen
Jonas Asklien
Stian Vestby
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
Bujar Alimehaj
 
Heine Jensen
Ketil Tangen
Dardan Istrefaj
Jon Hansen
Comments