Senior/Junior på treningsleir i helga

lagt inn 31. mar. 2017, 00:45 av Knut Audun Hotvedt
Seniorlaget drar i dag på treningsleir til Stenungsund rett utenfor Gøteborg. 

I dag reiser Greåker's håpefulle seniorspillere på en 2 dager's treningsleir til Stenungsund som ligger rett utenfor Gøteborg.
Målet med denne turen er at vi skal skape gode relasjoner og bli ennå bedre kjent med hverandre enn hva vi allerede er. Det å spise sammen, bo sammen og være sammen hele døgnet er en annen opplevelse enn å møtes to timer på Moa 3-4 ganger i uka. Vi skal bygge lag og skape positive opplevelser som vi kan ta med oss inn mot seriestart.

Vi reiser som en felles gruppe fra Moa klokken 16.00 og innlosjeres på Stenungsundbaden Yacht Club. Ettersom det var dobbeltbooket på hotellet vi opprinnelig skulle bo på, ble vi "oppgradert" til ett annet hotell, som visstnok er ett flott hotell med alle fasiliteter. Her er det muligheter for både spa og bading for guttene.

Etter ankomst i dag, fredag, er det allerede treningsøkt på ett av de lokale anleggene klokken 20.00 - 21.30. I denne økten vil vi ha fokus på høy intensitet og god kvalitet.

Allerede lørdag morgen klokken 11.00 har vi en ny trening. Ettersom vi også har kamp på lørdag kl 17.00 vil denne økten bli av den rolig arten og vi skal bare "leke" litt med ballen og samles på feltet for å ha det gøy sammen. Vi kommer til å legge inn en del konkurranser og straff for taper'ne slik at konkurranse instinktet er på topp gjennom hele treningen.

Som nevnt skal vi også spille kamp på lørdag og motstander er Svenshögens fk som spiller i samme divisjon som det vi skalgjøre i årets sesong.

På lørdag kveld skal vi samles i fellesskap og ha en sosial sammenkomst med diverse konkurranser og leker som jeg håper gjør at latteren sitter løst og at guttene skal kunne slappe av å kose seg.

På søndag morgen har vi en ny økt allerede klokken 09.00 - 10.30. Etter denne økten dusjer vi og spiser litt før vi setter snuta hjemover igjen.

For dere som ønsker å følge laget på denne turen, vil det bli lagt ut biler og oppdateringer underveis på facebook siden  vår.

Følgende tropp og støtteapparat reiser :

Trenere : Mads Vallestrand og Besart Voksha.

Oppmenn / lagledere: Stein Haugli og Tommy Fredriksen

Alt mulig mann: Tor Arne Andersen ( Trener 01/02 )  

Spillere: Jostein Skaar, Erik Kjølberg, Sander Rønning, Per Marcus Johannensen, Joachim Henriksen , Sander Eriksen, Anders Mainitz, Fanar Sharro, Jens Eriksen, Tobias Hagen, Fredrik Bruland, Jaber, Mahelo Ekiochi, Jonas Fredriksen, Alexander Hilt Jørgensen, David Monan, Abdallah Idris, Daniel Andre Rotnes og Henrik Eriksen 
Comments