Seriestart!!!!!!

lagt inn 22. apr. 2013, 06:13 av Per-Jørgen Høydahl   [ oppdatert 22. apr. 2013, 09:02 ]

Det er duket for seriestart i kveldens kamp mot Berg IL. Greåker jakter tre poeng for å få en perfekt start på fotballsesongen 2013

Etter noen lange vintermåneder så er vi endelig klar for å starte sesongen. Nå gjenstår det å se om gutta fra Moa Lane har forberedt seg nok inn mot seriestart, forhåpentligvis kan Greåker gå seirende ut av duellen mot Berg IL og få en fantastisk start på sesongen :)


Mye har endret seg i Greåker de siste 6mnd, blant annet blir den evigunge Raymond Kvisvik igjen å finne i den grå drakta :) Vi har i år fått inn mye rutine, samtidig som de yngre også har fått i seg mer erfaring. Med en god blanding av gamle og yngre Greåker spillere så ser dette meget positivt ut for sesongen 2013 :) Vi teller idag med 6 juniorspillere hele 26 mann i seniorstallen :)

I dagens tropp er det hele 3 spillere som kan få sin debut i den grå drakta. Dette gjelder Bonnechance (SFK), Finn Erik(Lisleby) og Terje Husøy(KIL).

Berg IL har før vist seg å være ett tøft lag å møte, fysisk sterke og orker mye. Vi vet ikke så mye om Berg IL pr. dd, men ifjor slo dem gått fra seg i den andre avdelingen.

Lagnyheter:

Greåker IF: Jon Hansen(strekk) og Ronald Turner(overtråkk) er dessverre ikke klare for dagens seriestart, Turner er tilbake i trening og kan forventes tilbake om 1-2 uker. Sondre Hjertaas(karantene) er heller ikke klar for dagens kamp grunnet direkte rødt kort i treningskampen mot Gresvik!

Troppen: Terje Husøy, Kenneth Reid, Alexander Syversen, Lasse Kristoffersen, Christian Huse, Kjetil Fremstad, Nils Henrik Torp, Rokland Paula, Aleksander Hansen, Jonas Jøndal, Raymond Kvisvik, Per-Jørgen Høydahl, Henning Hotvedt, Kristian Svendsen, Finn Erik Arnesen, Bonnechance Kahegezo, Tobias Hansen, Rashid Ahmad

Berg IL: Tropp ikke tilgjengelig!

Dagens dommer: Freddy Formoe (Kambo)


Kampstart er 20.00 på Moa Lane!! Møt opp!!


Comments