Seriestart

lagt inn 30. mar. 2018, 01:19 av Knut Audun Hotvedt
Etter en lang og kald vinter ser vi nå lyset i tunellen. Dagene er varmere og kveldene lysere, og seriestart er rett rundt hjørnet.

 

Vi kan se tilbake på treningskamper med variable prestasjoner, men stort sett gode resultater! Vi har hatt godt fremmøte i hele vinter og guttene er ved godt mot.

Vi har dessverre fått ett par langtidsskader som selvfølgelig svekker en ellers så liten tropp, men flere 02 spillere har fått prøvd seg både i trening og kamp. Flere av disse spillerne viser at de ønsker å bidra og har vært positive gjennom hele vintersesongen.

 

Vi går en utfordrende sesong i møte, men er innstilt på å gi jernet hele sesongen. Vi er privilegerte som skal få lov til å spille mot god motstand hver eneste kamp. Dette vil utvikle oss både sportslig og mentalt. Vi vil måtte lære oss å takle motgang, samtidig som vi også må lære oss å verdsette gode prestasjoner i større grad enn tidligere. En hverdag som de to siste årene stort sett har båret preg av oppturer vil i år bli byttet ut med knallharde oppgjør hver eneste kamp. Vi må grave dypt og prestere opp mot vårt beste hver eneste uke for å få gode resultater. Vi føler oss forberedt og gleder oss masse. At en liten breddeklubb som Greåker skal få muligheten til å spille på dette nivået er vi stolte av.

 

Årets treningskamper:

 

Kråkerøy jr - Greåker jr : 1 - 5

 

Greåker jr - Sprint Jeløy jr : 3 - 1

 

Greåker jr - Drøbak Frogn jr : 2 - 1

 

Carlstad United - Greåker jr : 4 - 3 ( treningsleir )

 

Mysen A lag - Greåker jr : 2 - 6

 

Greåker jr - Selbak jr : 8 - 1

 

Guttene har nå fått en velfortjent påskeferie!

Vi starter opp igjen tirsdag 03.04, mens seriestart er lørdag 07.04 borte mot Elverum. Klubben har satt opp buss fra Moa klokken 08.30. Vi har plasser ledig om noen ønsker å være med på tur. Ved interesse, ta kontakt med hovedtrener Mads Vallestrand på mobil, 90931507.

 

Allerede uken etter får vi besøk av Strømmen på Moa. Vi håper da at alle som er glad i klubben vil komme å støtte guttene.

 

Sportslig hilsen

 

Mads Vallestrand. 


Comments