Snuoperasjon sikret seier mot Tronvik

lagt inn 13. aug. 2010, 05:18 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 13. aug. 2010, 05:36 ]
Mot et ballsikkert Tronvik-lag kom Greåker rimelig skjevt ut og til pause lå bortelaget under med to mål. Men i andre omgang snudde Greåker kampen på mesterlig vis og vant til slutt 5-2, borte mot Tronvik.

Det var Tronvik som startet kampen best, de holdt ballen mye i laget, mens Greåker ble løpende mye i mellom og greide heller ikke ta vare på ballen i eget lag.

Hjemmelaget Tronvik spiller på seg mer og mer selvtillitt i løpet av omgangen, og etter rundt halvspilt omgang får de straffe etter knuffing i feltet ved et innlegg. Straffen settes sikkert i mål.

Tronvik fortsetter sin gode trend og før pause dobler de ledelsen, når en umarkert Tronvik-spiller kan trille ballen i mål fra kort på et innlegg fra deres venstreside.

Til andre omgang kommer dog et helt nytt Greåker-lag på banen, og tre kjappe mål fra Greåker sin side snur kampen helt på hodet.

På stillingen 3-2 står kampen lenge og vipper. Begge lag har sine muligheter til henholdsvis utligning og å øke ledelsen, men kun sistnevnte slår gjennom. På slutten kontrer Greåker inn to mål og fastsetter sluttresultatet til 5-2.

Målscorere for Greåker var Thomas Høyem, Ronald Turner med to fulltreffere og andre omgangs store spiller Atle Horvei med to scoringer og tre assister.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Joakim Larsen
Henning Hotvedt
Ketil Tangen
Kenneth Reid
Atle Horvei
Jonas Asklien
Thomas Høyem
Blend Adnan
Ronald Turner
Bujar Alimehaj

Christer Knudsen

Neste kamp for Greåkers A-lag er nå mandag 16.august hjemme mot Gresvik, kampen begynner 19:30


Comments