Solid seier for A -laget

lagt inn 28. apr. 2010, 11:00 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:02 av Flemming Ottosen ]
Greåker vant formiddagens kamp mot Sparta 4-1. Nok en solid forestilling av A-laget, og en deilig revansje fra fjorårets treningskamp. Begge lag har sine perioder med spill og trøkk. Forskjellen lå i at Sparta ikke kom så mye lenger enn til midtbaneleddet, mens Greåker kom til sjanser mye oftere.

Treneren la spesielt vekt på 3 punkter i denne kampen: Defensiv organisering, 1. forsvarer og holdninger. Tilbakemeldingen i pausen var at Frode var svært godt fornøyd med bakre firer, og den defensive organiseringen generelt. Holdninger ble ikke nevnte, men vi noterer at 1 av våre 2 gule kort kommer som følge av kjefbruk på dommer.

Vi har mange brukbare sjanser i første omgang, og dertil mange avblåsninger for offside som følge av at Spartas bakre firer pushet ut. Etter 36 minutter går vi utenom offsidefellen, og Ronald kommer alene igjennom mot keeper og setter 1-0 i korthjørnet. Jonas sto for gjennomspillet. Bare 3 minutter senere klarer Henning en ball fra midtforsvaret vårt, Spartas keeper kommer ut og bommer på ballen og Atle kan sette 2-0.

70 minutter ut i kampen får Sparta redusert, etter en periode hvor vi blir trykket tilbake. Det kommer et innlegg og en spiss får heade ballen i Runes lengste hjørnet. Vi svarer umiddelbart, og det er Bujar som setter inn 3-1 etter 73 minutter. Etter Spartas mål er kampen preget av Greåkerpress og til tider store sjanser. Sparta kommer på en og annen halvhjertet kontring.

Ett skikkelig slitermål skulle bli det siste i denne kampen. Det er Bujar som går med ballen på være høyreside og får lagt inn langs bakken. Etter mye klabb og babb får Christian lobbet ballen i mål, liggende.

Alt i alt en meget godt gjennomført kamp. Sparta har tatt mål av seg å rykke opp fra sin avdeling i 5. divisjon, og de var med helt i toppen i fjorårets sesong. Tilbakemeldingen fra deres spillere etter kampen var at Greåker har et meget godt lag og at de er glade for å ikke være i vår pulje.

Troppen:

Rune