Solid seier mot Idd

lagt inn 22. jun. 2010, 03:34 av sjefssjef17
Atle Horvei ble kåret til banens beste med 1 mål og 2 assist i kampen mot Idd. Med lekre dribleraid på venstrekanten bidro han i høyeste grad til at Greåker vant komfortabelt 6-1. Ronald Turner, Kjetil Fremstad og Chrstian Huse scoret en gang hver seg i første omgang, mens Jonas Asklien puttet 2 kjappe rett før kampslutt.
 
Greåker går ut i høyt tempo og kommer til flere store sjanser allerede fra start av. Det går 12 minutter før vi får hull på byllen - Ronald dytter ballen til Atle som setter inn 1-0. Vi fortsetter å produsere sjanser, og kampen er 17 minutter gammel når Turner legger på til 2-0. Kampens vakreste mål kommer når Kjetil Fremstad og Ronald Turner spiller seg gjennom Idds forsvar med lekre kombinasjoner, med litt hjelp fra Atle Horvei. Det er til slutt Fremstad som setter inn 3-0 når det er spilt 29 minutter. 4-0 kommer noen minutter senere når Atle legger inn knallhardt langs bakken og Christian Huse sklir kula i mål fra kort hold. Vi har nok av sjanser i første omgang til å score 4 til (minst!), men vi er for lite effektive. I stedet er det Idd som kontrer inn 4-1 minuttet før pause. Igjen får motstanderen vår slippe til altfor enkelt.
 
I andre omgang har vi også en del sjanser, om enn ikke like mange som i første. Idd får trille ball mer, og i perioder blir vi hardt presset av laget fra Haldens utkant. Vi klarer å ri av denne stormen, og kommer til en rekke hjørnespark og frispark. Men akkurat som i de foregående kampene virker det som om vi er vaksinert mot å score på dødball.. Idd virker veldig slitne mot slutten, og GIFarna setter inn det siste støtet. Det betaler seg i 2 scoringer helt på slutten, begge signert Jonas Asklien. Den første kommer i det 87. minutt, det er Turner som kjipper Jonas igjennom på blank kasse. Det andre kommer 2 minutter på overtid, og det er Atle som står for assisten. Dermed ender det hele med 6-1 seier til Greåker.
 
_ Vi spiller en meget bra første omgang, kanskje noe av det beste vi har gjort i år, er trener Gretlands kommentar etter kampen. Det er en fryd å se de første 35 minuttene hvor vi produserer sjanser på rekke og rad. Med litt flaks kunne vi fort ha scoret flere mål. Det blir litt antiklimaks i andre omgang, men vi avslutter godt med 2 scoringer helt på tampen.
 
Greåkers mål:
1-0 Atle Horvei, 12 min
2-0 Ronald Turner, 17 min
3-0 Kjetil Fremstad, 29 min
4-0 Christian Huse, 33 min
5-1 Jonas Asklien, 87 min
6-1 Jonas Asklien, 90+2 min
 
Troppen:

Jon F Githmark
Henrik M Simensen
Jon F Hansen
Kenneth Reid
Pål M Fredriksen
Christer Knudsen
Jonas Asklien
Christian Huse
Atle Horvei
Ronald Turner
Kjetil Fremstad

Lasse Kristoffersen
Henning Hotvedt
Blend Adnan
Dardan Istrefaj
 
Vårens siste kamp går borte mot Borgar 2 tirsdag 29/06 kl 19.00.
Comments