.Statusoppdatering fra A-laget

lagt inn 3. mar. 2014, 08:32 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 3. mar. 2014, 14:09 ]

Da har seniorlaget vært i gang siden 1. Desember, og med litt under to måneder igjen til seriestart følger her en liten statusrapport.

 

Undertegnede er ny hovedtrener for a-laget, med Ronald Turner og Joakim Vatne som spillende hjelpetrenere. Når det gjelder spillerstallen er så og si hele spillerstallen fra i fjor også med denne sesongen, samt at vi har fått inn et par nye og “halv-nye” spillere, noe som gjør at vi har en forholdsvis god bredde i stallen. Ikke minst gjør dette oss også i stand til å stille med et rekruttlag denne sesongen. Det vil bli et 7-er lag som stiller i 7. div. Pr i dag har vi en god miks av rutinerte og unge fremadstormende i gruppen. Nye spillere som er kommet til er: Joakim Vatne (SFK), Christer Knudsen (SFK), Chris Braseth (Tune jr), Daniel Nilsen (Ise) og Jon Fredrik Githmark (comeback).

 

Oppstart hadde vi 1. desember i fjor, med to treningsøkter i uken frem mot romjulsturneringen i Østfoldhallen. Selve turneringen var en sportslig opptur hvor vi gikk videre fra vår pulje, og som de fleste sikkert har fått med seg så slo vi ut regjerende mesterne Sarpsborg 08 i sluttspillet før vi tapte mot Trosvik i påfølgende kamp.

 

Fra 2. januar økte vi treningsdosen til tre økter i uken, noe som vil være aktivitetsnivået vårt gjennom sesongen. Vi har i likhet med de fleste lag på vårt nivå være plaget av skader av ulik alvorlig art, samt at en del har utfordringer mht jobb, skole, familie m.m. som gjør det vanskelig å få trent så mye som man ønsker. Men treningsframmøte har steget jevnt og trutt fra oppstart og frem til i dag, slik at vi nå har et godt fremmøte på hver trening – noe som selvsagt også bidrar til at kvaliteten på øktene blir tilsvarende bedre.

 

Vår første treningskamp var 5. februar mot 4-div laget Borgen, og etter en meget god prestasjon fra vår side vant vi den kampen 3-1. Så fulgte dessverre et par avlyste kamper da våre motstandere hadde vanskligheter med å stable et lag på beina. Men 24. februar var det igjen duket for kamp, denne gang mot våre divisjonskollegaer fra Varteig. Denne kampen ble tilnærmet enveis-kjøring fra start til mål, og endte til slutt opp med en 8-1 seier. I dag, søndag 2 mars, har vi hatt kamp i Østfoldhallen mot Lisleby. En god kamp mellom to gode lag endte til slutt 1-1. Så kort oppsummert vil jeg si: So far, so good…

 

For de som ønsker å se a-laget i aksjon før serien starter, har mulighet til det i våre kommende treningskamper, som spilles som følger:

 

Torsdag 6. Mars kl. 2000 mot Borgar, på Moa.

Lørdag 15. Mars kl 1230 mot Torp, på Moa.

Torsdag 20. Mars kl 2000 mot Rygge, på bortebane.

Tirsdag 25. Mars kl 2000 mot Haugetun, på Moa.

Søndag 30. Mars kl 1300 mot Faaberg (4.div Oppland), på Moa.

Torsdag 3. April kl 2000 mot Rolvsøy, på Moa.

Tirsdag 8. April kl 2000 mot Navestad, på Moa

Trener Frode Gretland

Comments