Stor dugnadsiver

lagt inn 2. jun. 2010, 07:53 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 2. jun. 2010, 08:11 ]
Det går unna om dagen. Det gamle klubbhuset ble revet tidligere i vår og området blir planert ut i dag. Det kommer til å bli en flott plass. Så får tiden vise hva vi skal benytte området til.
Forrige uke var en hel gjeng dugnadsivrige i gang med å plukke stein, rake over og jevne ut "Lionsbanen". Denne uka ble den tromlet, sådd og valset. Nå vanner vi for å få det hele til å gro skikkelig. Ikke har jeg greie på hvor fort gress gror, men håper at banen skal være klar til bruk i mai neste år.
Ved siden av dette foregår det omfattende malearbeid på garasje. Som dere skjønner er det stor dugnadsinnsats i klubben, og jeg takker alle som stiller opp. Uten dere ville alt dette vært umulig, ja om ikke umulig så i allefall meget kostbart.

TAKK