Ta i mot en utvekslingsstudent

lagt inn 3. aug. 2015, 06:08 av Knut Audun Hotvedt

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole. I midten av august kommer 138 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss. 

 

Flere av elevene som kommer hit spiller fotball i sine hjemland, og vi vil gjerne finne vertsfamilier som deler denne interessen, og gleden over å være aktive i det lokale fotball-miljøet. Vi lurer derfor på om dere kunne være villige til å hjelpe oss med å spre budskapet i nettverket deres - i nyhetsbrev, på Facebook eller hjemmeside, eller ved å henge opp den vedlagte presentasjonen på et passende sted? Vi setter stor pris på all hjelp!  Nedenfor finner dere korte presentasjoner av noen av dem som kommer til høsten, og presentasjoner av flere fotballentusiaster kan finnes på http://www.afs.no/bli-vertsfamilie/deres-nye-familiemedlem/fotballinteresserte-afsere/.

 

Som vertsfamilie i AFS tar man imot et ekstra familiemedlem for ett år. AFSeren skal bli en del av familien - og dele både hverdager og høytider, gleder og sorger. Som vertsfamilie får du muligheten til å oppleve en ny kultur i ditt eget hjem, samtidig som du gir en ungdom en enestående og viktig opplevelse. Alle familietyper kan bli vertsfamilier!

Se vedlegg
Ċ
Knut Audun Hotvedt,
3. aug. 2015, 06:08
Comments