Ta med medlemskortet og få rabatt på pizza på Olavs

lagt inn 11. nov. 2010, 09:07 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 15. nov. 2010, 00:53 av Flemming Ottosen ]

”I og med at Greåker Idrettsforening nå er største eier og aksjonær i Olavs Pub AS så ønsker vi å gi våre medlemmer en rabatt når de bestiller pizza.

Ved fremsvisning av gyldig medlemskort så vil medlemmene oppnå en rabatt på 20%. Dette gjelder ved henting eller tilkjørt pizza ikke ved bestilling i restauranten på puben.

Vi håper at medlemmene støtter opp om foreningens virksomhet og benytter Olavs Pizza & Kjøkken som sin prefererte leverandør ved valg av pizza.

Medlemskortet følger med giroen som kommer når medlemsavgiften skal betales. I inneværende år, og frem til neste medlemsavgift, så gjelder selvsagt medlemskortet for 2010.”

STEIN HAUGLI