Tap i kvartfinalen

lagt inn 6. feb. 2011, 10:06 av Espen Svendsen   [ oppdatert 7. feb. 2011, 02:20 ]
Etter en utrolig oppløftende første dag av turneringen hvor vi vant pulja, var gutta kjempetent på å komme langt i turneringa. 1/8 delsfinalen mot Bærum ble også grei skuring. Vi hadde full kontroll gjennom hele kampen, og vant tilslutt 6-1.
I kvartfinalen ventet fjorårets KM finalist fra Oslo nemlig Manglerud Star. Etter en utrolig spennende kvartfinale, ble det tilslutt tap 6-5 etter sudden for 96 laget. Vi er likevel veldig godt fornøyd med hvordan 96 laget gjennomfører turneringa. Vi viser at vi er på høyde med de beste, og dette lover godt for framtida.

KFUM (som vi slo 4-2 lørdag) vant forøvrig finalen 3-2 over Manglerud Star!

Vårt 97 laget kom seg også videre til 1/8 dels finale, men de ble noen nummer for små. Ekholt vant tilslutt 7-1.