Tap mot Råde

lagt inn 31. mai 2011, 03:42 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 31. mai 2011, 09:52 ]
Etter seier mot Drøbak/Frogn 2 i forrige kamp gikk Greåker på en smell hjembme mot Råde. En kamp som inneholdt mange mål og hvor ledelsen skiftet eier flere ganger. Greåker scoret fire mål fremover, men det holdt ikke til poeng da bortelaget scorte fem.

Det startet bra for Greåker da kaptein Kjetil Fremstad sendte Moa-laget i ledelsen allerede etter få minutter på en retur fra keeper.

Men Råde slo fort tilbake og etter to kjappe mål var bortelaget foran.

Men så var det Greåkers tur til å slå tilbake. Både Ronald Turner og Jonas Asklien dunker inn hver sin kanon fra utenfor 16-meteren og vips er Greåker foran igjen.

Og hjemmelaget ser ut til å holde ledelsen til pause. Helt til Råde for et hjørnespark i de siste sekundene av omgangen. Og corneren omsetter de i mål, dermed er lagene like langt halveis.

Etter pause er det Råde som går i ledelsen. Men umiddelbart etter utligner Christian Huse når han stupheader inn et innlegg fra Jonas Asklien.

Gjennom andre omgang står kampen og vipper, og begge lag har muligheter til og gå i ledelsen. Og drøye ti minutter før slutt er det Råde som sikrer seieren med en sen scoring.

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl