Tap mot Rolvsøy

lagt inn 17. mar. 2011, 14:45 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker gjorde en kamp langt under pari torsdag kveld mot Rolvsøy. Laget fra den andre siden av brua ledet 2-0 til pause, fortsatte i andre omgang og stoppet ikke før det sto 5-0.

Den første halvtimen var Greåker det beste laget på Moa kunstgress. Hjemmelaget trillet ballen rundt og kom til flere innlegg. Moa-laget hadde også noen muligheter på dødball, uten tellende uttelling.

Etter en halvtime kommer Rolvsøy lett til i Greåkers 16-meter etter at de holder presset etter en corner og en Rolvsøy-spiller får relativt upresset sende bortelaget i ledelsen. Noen minutter senere dobler Rolvsøy ledelsen med et skudd fra skrått hold, etter at de enkelt får kommet seg gjennom etter passivt forsvarsspill hos Greåker.

Etter pause ønsker Greåker å snu kampen, men det motsatte skjer. Ti minutter ut i andre omgang header en Rolvsøy-spiller inn 3-0 på dødball. Bortelaget scorer både fire og fem før dommeren til slutt blåser av kampen.

Alt i alt en meget svak kamp fra Greåker sin side. Rolvsøy er langt mer agressive enn Greåker i duellspillet og kjemper oss ut av stilen, mens Greåker også velger altfor vanskelig valg med ballen i bena.

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl