Tap mot Sarpsborg

lagt inn 31. aug. 2010, 01:02 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 31. aug. 2010, 01:25 ]
Greåker gikk på sesongens andre tap borte mot Sarpsborg FK på Kurland Kunstgress, mandag kveld. Kampen startet som en jevn affære, før Sarpsborg i andre omgang kontret inn ledermålet og sikret seieren med to dødballmål.
 
Oppgjøret starter forholdsvis jevnt med Greåker som det førende laget med endel ballbesittelse. Begge lag kommer til et par halvsjanser i den første omgangen uten å få uttelling, og lagene går dermed målløse til pause.
 
Etter pause er det Sarpsborg som kommer best igang, og kun etter noen få minutter kontrer de. De kommer seg gjennom på høyresiden, hvor de legger inn foran mål, hvor en Sarpsborg-spiller enkelt kan sette den i mål.
 
Greåker prøver å presse på for en uttelling, men isteden er det Sarpsborg som øker, på et hjørnespark. Sarpsborg får også sitt tredje mål på en corner, hvor en Sarpsborg-spiller header ballen i mål og fastsetter sluttresultatet til 3-0.
 
Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Joakim Larsen
Kenneth Reid
Henning Hotvedt
Henrik Myhrvold Simensen
Christer Knudsen
Jonas Asklien
Thomas Høyem
Atle Horvei
Ronald Turner
Dardan Istrefaj
 
Ketil Tangen
Blend Adnan
Per Jørgen Høydahl
 
Hell i uhell for Greåker var at også Kråkerøy tapte sin kamp denne runden mot UMBI, hvor de gikk på et 5-3 tap. Det betyr at lagene fortsatt er á poeng foran oppgjøret på Moa kommende uke.
Comments