Tap mot Sparta i årets første kamp

lagt inn 23. jan. 2011, 06:16 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker fikk en elendig start på årets første treningskamp mot Sparta i Østfoldhallen. Blåtrøyene ledet 2-0 allerede etter noen få minutter og til pause sto det fullt fortjent 3-0. Etter pause endret kampen karakter, og Greåker var på et tidspunkt et mål bak Sparta, før kampen ble punktert, og endte 5-3.

Greåker får en dårlig start på kampen og allerede før klokken er passert et minutt er Moa-laget et mål bak, når Sparta enkelt får spille seg igjennom. Kun et par minutter senere dobler Sparta ledelsen.

Sparta styrer begivenhetene gjennom første omgang, mens Greåker sliter med å holde på ballen og spiller på seg utallige brudd. Før pause legger Sparta også på til 3-0. En ledelse som fort kunne vært større hvis det ikke hadde vært for flere gode redninger fra keeper Rune Thorsteinsen.

I pausen får Greåker nullstilt seg og det virker som et helt nytt lag på banen etter pause. Pasningsspillet flyter og laget tar mer kontroll over kampen. Og det gir fort resultater, når et flott innlegg fra Glenn Ove Foss finner pannebrasken til Blend Adnan, som header inn reduseringen. Greåker fortsetter å presse på og kort tid etter er det Glenn Ove som finner nettmaskene med en markkryper fra 16 meter.

Greåker er oppe i ryggen på Sparta nå og har initiativet, før Sparta får et noe heldig mål, når et innlegg fra venstrekanten daler i en høy bue over keeper og inn i det lengste hjørnet. Kort tid etter dette legger Sparta på til 5-2 etter et innlegg fra siden.

Like før slutt får Greåker et trøstemål ved kaptein Kjetil Fremstad som mottar flott ball i bakrommet fra Per Jørgen Høydahl og plasserer ballen i mål og fastsetter sluttresultatet til 5-3.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen