Tap mot Torp

lagt inn 5. feb. 2011, 07:50 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers A-lag gikk på vinterens tredje tap i treningskamp mot Torp lørdag formiddag. Første omgangen på Torp var en jevn affære med Greåker som det førende laget. Torp gikk opp i ledelsen etter en drøy halvtime etter dødball, hvor offside-linje til Greåker slår store sprekker. Resultatet står seg til pause. Rett etter hvilen dobler Torp ledelsen ved en scoring som lignet mistenkelig offside. Kort tid etter får Greåker straffe, men akkurat som sist helg mot Borgar redder keeperen. Utover i andre omgang ble det flere personlige feil fra Greåker og Torp scorte ytterligere to mål før dommeren blåste av kampen.

Første omgang begynner relativt jevnspilt. Greåker har mest ball, mens Torp ligger organisert og satser på kontringer. Det er få sjanser i kampen, før Torp etter en halvtimes tid går opp i ledelsen. De får et frispark ute i banen og legger inn foran mål. Der får en Torp-spiller stå helt alene og heade den via keeper og over linjen. I dette tilfellet sprakk offside-linja hos Greåker.

Resultatet holder seg til pause. Men allerede et par minutter ut i den andre omgangen dobler Torp ledelsen. Det blir litt kaos på deres venstreside inne i Greåkers 16-meter. Ballen faller ned til en Torp-spiller som legger inn foran mål, hvor en av hans lagkamerater står helt alene tilsynelatende i offisde-posisjon. Men spillet går og Torp dobler ledelsen.

Kort tid etter Torps scoring er det Greåker som er frempå. Christian Huse bryter gjennom fra midtbanen og blir felt soleklart innenfor 16-meteren og dommeren peker på straffemerket. Men akkurat som mot Borgar sist helg redder keeperen denne gangen også. Straffen er godt satt nede i høyre hjørnet, men keeperen går tidlig og riktig og gjør en god redning.

Etterhvert som omgangen går begynner Greåker å bære preg av at det er flere som akkurat er nylig tilbake fra skade og mangler trening. Laget spiller på seg flere brudd og personlige feil fører også til at Torp vinner til slutt 4-0.

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl