Tidvis godt Greåkerspill og juniorlaget stormer videre

lagt inn 25. aug. 2012, 01:26 av Knut Audun Hotvedt
Greåker spiller i perioder godt seg i mellom, men en forferdelig deffensiv start på kampen fredag gjorde at Lisleby ledet 2 - 0 tidlig i kampen. Begge mål kom etter cornere. Resten av omgangen var Greåkerguttene det førende laget. En redusering kom. I 2.omgang er det Lisleby som dominerer uten å spille seg til de store sjansene. Greåker, på en sjelden visitt i deres 16 meter får en litt billig straffe. Dermed 2 - 2.
I denne kampen starte greåker med hele 7 juniorspillere. En herlig gjeng. Jegt liker Greåker slik de fremstår i år. Unge, entusiastiske, fremadstormende og spillende. At det ut i 2.omgang skorter litt på kondisjonen, ja det får vi jobbe med.

Juniorlaget stormer videre i KM B sluttspillet. På onsdag ble Råde slått 5 - 2 på Moa. Det er moro å være Greåkergutt om dagen.