To kamper med varierende sesultat

lagt inn 31. aug. 2017, 02:09 av Knut Audun Hotvedt
Nok en uke med kamper er ferdig, og både seniorlaget og juniorlaget vårt har vært i aksjon i løpet av ukens tre første dager.

Først ute var seniorlaget på mandag borte mot Tune. En kamp som måtte vinnes for å ha håp om den viktige annen plassen på tabellen.
Gutta viser tenning fra start og har en god åpning på kampen. Vi dominerer aldri, men viser gode tendenser og gjør mye riktig de første 45 minuttene. Kampen svinger til tider frem og tilbake og begge lag skaper sjanser, men det er Greåker som skal ta ledelsen 1-0 etter at Sander Rønning klarer å skape seg rom på venstre kanten og avslutter mesterlig fra skrått hold i lengste hjørnet bak Tune's keeper.

Etter målet vårt synes jeg Tune står frem mer og mer. De har noen spillere som kan gjøre mye på egenhånd og skaper flere gode sjanser på få minutter. Jostein Skaar står en bra kamp og sørger lenge for at vi beholder ledelsen vår, men etter ca 30 min må vi hente dagens første ball ut av eget mål. 1-1 er ett faktum.

Gutta henger på ingen måte med hodet og fortsetter å legge ned en innsats det står stor respekt av. Nok en gang er det Sander som blir spilt fri på venstre kanten og kommer alene med keeper. En vakker avslutning som går vi stolpen gjør at vi tar med oss en 2-1 ledelse inn til pause.

Raymond Kvisvik kommer inn for Tune til pause og kampen snur, dessverre for oss.
Vi vet hva som kommer, men klarer ikke å nøytralisere Kvisvik og han får gang på gang stå bak å slå pasninger slik vi har sett mange ganger før. Med den rutinen og ikke minst kvaliteten flere av spillerne på Tune viser denne kampen gjør at vi tilslutt taper 4-2. det er med blandede følelser jeg sier at det var fortjent etter de siste 45 minuttene.

Men jeg er allikevel stolt av innsatsen vi legger ned.

Det er ikke mye som skal til før vi er "helt der oppe" og kan spille om de øverste plassene på tabellen.
Det er fortsatt mange kamper igjen å spille,og nå skal vi jobbe sammen for å kunne sikre en tredjeplass på tabellen.

Juniorlaget skulle også i aksjon denne uken. Onsdag kveld var det Ekholt som kom på besøk til Moa.
Ett lag som før denne kampen lå med 5 poeng på tabellen. I motsatt oppgjør før ferien vant vi komfortabelt 0-5 og vi hadde store forventninger til 3 nye poeng denne kvelden.

Ekholt prøver å gå ut med høyt press i starten av kampen og vi stresser litt mye i startfasen. Det blir en del høye baller i bakrom og mange løp, men vi får ikke spillet vårt helt til å sitte slik vi ønsket.
Etter 10 - 12 minutter klarer vi å ta mer vare på ballen og er tålmodige i angreps fasen. Vi holder lenger på ball mot ett lag som tilslutt ligger med 10 mann på egen banehalvdel. Tålmodigheten med ball gjør at vi etterhvert får en del gode rom å angripe i etterhvert som vi klarer å strekke avstanden hos motstanderen, og vi scorer hele 4 mål før pause.

Dominansen er minst like stor etter pause, og vi kunne nok vært mer effektive denne kvelden, men vi ender tilsutt med en komfortabel 6-1 seier.
Målscorere : Sander Rønning 2 , Sander Eriksen 2, Henrik Eriksen 1 og Martial Koko 1

3 nye poeng gjør at vi fortsatt er med i toppen av tabellen før vi til neste uke skal til Kråkerøy og møte en av favorittene i avdelingen.
Dette blir en viktig kamp for begge lag og vi forventer en tøff kamp mot ett lag vi vet spiller god fotball.

Seniorlaget spiller også kamp førstkommende mandag hjemme på Moa mot UMBI Ås,

God helg