Uavgjort for junior mot Borgen

lagt inn 24. aug. 2017, 05:32 av Knut Audun Hotvedt
Toppkamp for juniorlaget.

Junorlaget tok onsdag kvelden turen fra Moa til Sandbakken kunstgress og bortekamp mot tabell treer Borgen.
Før kampen ledet Greåker årets avdeling med 1 poeng foran SFK , 2 poeng foran Kråkerøy som har en kamp mindre spilt og 3 poeng foran nevnte borgen.

Borgen er ett lag som vi tidligere har slitt mot og de to siste kampene viser en negativ målforskjell på 10 - 2 favør Borgen. Derfor var det en revansje lysten gjeng som entret banen denne onsdag kvelden.

Kampen blir aldri av den fint spillende sorten, men det er to lag som legger ned en innsats som viser at ingen av lagene ønsker å tape.
Det er høyt tempo og høy temperatur i 93 minutter.

Greåker tar styringen fra start og kontrollerer de første 25 minuttene. Vi er først i de fleste dueller og vil mest denne perioden av kampen. Vi skaper også flere halvsjanser, men vi er litt på halvdistanse offensivt i banen og klarer ikke å utnytte overtaket vi har.
Mot spillets gang er det Borgen som tar ledelsen etter ca 30 minutter. Ikke fortjent, men det er slik det ofte går.
Dette ga tydeligvis Borgen blod på tann og det er de som nå tar over initiativet. Vi blir løpende litt i mellom og klarer ikke å vinne de duellene vi gjorde de første 25 minuttene. Like ufortjent som at Borgen tok ledelsen 1-0 er det vi som reduserer til 1-1 i Borgens beste periode i kampen. Sander Rønning utnytter en bortekeeper på "bærtur" og setter ballen i bue fra 30 meter og rett i mål.

En viktig utlikning rett før pause.

Annen omgang starter som den første og vi tar tidlig kontrollen over kampen igjen. Vi er tidvis gode, men vi sliter med å skape de helt store sjansene,
Med mange slitne bein på begge lag etter en kamp med høyt tempo blir det 10 - 15 minutter med Hawaii fotball. Begge lag kommer til noen store sjanser og det er kun to gode keepere i begge ender og stenger som hindrer at kampen blir avgjort. Ekstra surt er det å se ballen stryke innsiden av stolpen i det 89 minutt.

Kampen ender 1-1. Normalt sett ett resultat vi ikke er fornøyd med, men ett rettferdig resultat i denne kampen.
SFK seiret 4-3 i sitt bortemøte med Trosvik og legger seg dermed på 1 plass på tabellen.
Kråkerøy gjorde også jobben med 7-1 seier hjemme mot Råde og legger seg  på 3 plass med 1 kamp mindre spilt enn oss andre.

Det er jevnt blant de beste, og det kommer til å bli kamp om plassene hele veien inn.
Vi skal være med.

Sportslig hilsen