Uavgjort mot SFK på lørdag for seniorene

lagt inn 28. mar. 2011, 05:39 av Audun Hotvedt

Greåker møtte lørdag SFK til treningskamp på Kurland. Sluttresultatet ble 1-1, etter at Greåker hadde ledet 1-0 til pause.

Kampen starter litt avventende og er en spillmessig jevn affære det første kvarteret. Så etter ca 20 min ruller Greåker opp et fint angrep som Alban header i mål, og dermed ledelse for Greåker. Resten av omgangen forblir forholdsvis jevnspilt, men Greåker produserer flere større målsjanser enn hva vertene klarer – dog uten å få uttelling. På tampen får også SFK en spiller utvist, og må spille resten av kampen med 10 mann.

I 2 omgang er Greåker det førende laget, men så etter 10 min får hjemmelaget straffespark. Denne blir reddet av vår nyervervelse og debutant, Rene Arnesen. Etter dette maler vi på og produserer en rekke store målsjanser som med normal uttelling ville resultert i både 2-0 og 3-0 – men en god SFK keeper og manglende ”sharpness” i avslutningene forhindrer ytterligere scoringer. Da går det dessverre slik det ofte gjør i fotball, nemlig at SFK utligner til 1-1 når det gjenstår ca 15 min av kampen på et hjørnespark. Like etterpå får Atle sitt 2 gule kort for dagen, noe som gjør at kampen avsluttes med 10 spillere for begge lag.

Kampen sett under et er et langt skritt i riktig retning i forhold til vår forrige miserable kamp, men dette er en kamp vi skal punktere tidlig i 2 omgang og vinne klart.

Eller er det gledelig å se at dagens debutant, Rene Arnesen (som for øvrig kommer fra SFK), gjorde sine saker bra.

Greåker stilte følgende mannskap:

Rene Arnesen

Per Jørgen Høydahl

Henning Hotvedt

Fluturim Maxherraj

Kenneth Reid

Atle Horvei

Per Marcus Johannessen

Rokland Paula

Blend Adnan

Kjetil Fremstad

Alban Isufi

Ronald Turner

Dardan Istrefaj

Joachim Larsen

Laget drar nå på treningsleir til Tyrkia, hvor bl.a kamp mot Ørebro IF som er et hardtsatsende svensk 3. divisjonslag står på planen. Neste treningskamp på norsk jord for a-laget er lørdag 9/3 kl 1300 på Moa.