Visterflo Cup - en stor suksess

lagt inn 4. sep. 2011, 08:12 av Heine Eriksen   [ oppdatert 5. sep. 2011, 12:25 ]
40 lag og nærmere 420 spillere har denne helga vært på Moa for å delta i Visterflo Cup. Vi sitter igjen med fantastiske minner. Super stemning under nedmarsj og premieutdeling, full innsats i alle 60 kamper og stort trykk i salgsbodene. Når i tillegg værgudene er på vår side og banene holder godt avsluttes årets høydepunkt på Moa med store smil.
       
 
Lørdag var det 1999-klassen som sto på programmet. Se tidligere omtale.
Søndag var det 2000-klassen sin tur og det lå et visst forventningspress på oss alle. Som på lørdag marsjerte de 8 første lagene ned trappa på Moa kl 08:00 til hymne og stor applaus. Presist kl 14:35 gikk siste premieutdeling. Til å dele ut premier fikk vi god hjelp av noen flotte jenter som utførte oppdraget på en super måte.
 
    
 
Vi fikk nok en gang oppleve ekte idrettsglede og gode kamper. Fantastisk morsomt å se Moa full av fotballfolk og at alle gir utrykk for at de er veldig fornøyde. Litt spesielt er det jo å oppleve at Arne febrilsk leter etter disponible parkeringsplasser og at vi må be folk pent trekke bakover under premieutdelingene. Spesielt også at det på svært kort tid organiseres en mobil kiosk for å tilfredstille våre gjester.
 
   
 
 
Det gleder oss at tilbakemeldingene har vært så gode og vi ønsker å rette en takk til deltagende klubber. Dette er en fotballcup arrangert på dugnad med stor innflytelse fra våre egne ungdommer. Nedmarsj, dømming, parkering, sekretariatet og premieutdeling har i stor grad vært organisert av spillere i ungdomsavdelingen. Tusen takk skal dere ha, vi får ikke til dette uten dere! Søndag var det G2000 foresatte som stilte til dugnag. Prikkfritt gjennomført og stor innsats helt til alt var ryddet noen timer etter siste kamp. Takk også til våre sammarbeidspartnere og alle dere frivillige som stiller opp.
 
Av fare for å glemme noen er det sjeldent enkeltpersoner blir nevnt ved slike anledninger. Alikevel, vi kommer ikke unna å trekke fram Vidar og Jane. Maken til engasjement og innsats skal det letes lenge etter. Vi er veldig takknemlige for den innsatsen dere legger ned, for oss er dere de ekte ildsjelene!
 
Vi opplever årets Visterflo Cup som en stor suksess, noe å bygge videre på. Masse skryt har vi fått av vårt flotte anlegg. Gøy, med tanke på den flotte innsatsen som har blitt lagt ned av vårt anleggsmannskap.
 
Takk for i år:-)
 
 
Comments