Senior‎ > ‎Junior‎ > ‎Nyheter fra Juniorlaget‎ > ‎

Lagene til Mini cup på Lisleby søndag 09.12

lagt inn 5. des. 2012, 23:56 av Thomas Rossfjord   [ oppdatert 5. des. 2012, 23:56 av Flemming Ottosen ]
Følgende møter til kamp mot Kråkerøy1 kl 11.15 på Lisleby klubbhus:
Ole, Joachim, Robin, Martinius, Kim, Michael, Mathias, Per Sebastian, David, Issa, Thodor, Jonas, Sander F, Erik

Følgende møter til kamp mot Kråkerøy 2 kl 12.00 på Lisleby kunstgress:
Daniel, Alex, Andreas, Sander E, Fabian, Jørgen, Fredrik, Sondre, Patrick, Mohammed, Anders, Abdallah, Mauiwa

Foreløpig er det meldt relativt mildt, men det er meldt snø. Avgjørelsen om turneringen blir gjennomført tas ikke før på lørdag kveld eller søndag morgen.
Det er derfor viktig at dere sjekker nettsiden vår eller facebook helt frem til dere skal møte opp.

Husk å ha på nok tøy! Spesielt viktig med varmt og tørt tøy mellom kampene, gjerne et ekstra par strømper.Vi får garderobe på klubbhuset.