Senior‎ > ‎Junior‎ > ‎Nyheter fra Juniorlaget‎ > ‎

Seier over Lisleby i serieåpningen!

lagt inn 18. apr. 2013, 13:49 av Thomas Rossfjord   [ oppdatert 18. apr. 2013, 13:50 av Flemming Ottosen ]
Guttelaget tok en sterk seier over Lisleby i serieåpningen. Kampen ble preget av sterk vind på Moa og det ble hard kjemping og lite finspill i perioder.
Vi åpner i medvind i første omgang og klarer å stå høyt og sette Lisleby under press.
Etter en del nesten sjanser kommer vi endelig igjennom og David serverer Per Sebastian en flott pasning som Per setter på andre forsøk. 2-0 kommer etter et glimrende gjennomspill fra Per som treffer David som kommer i et flott bueløp inn i 16.meteren. David runder keeperen og setter den kontrollert.
Dessverre slipper vi inn et litt unødvendig mål før pause slik at stillingen er 2-1 til hvilen.

2. omgang blir vi presset litt bakover i motvinden. Vi klarer uansett å skape en del sjanser i denne omgangen også.
Jørgen kommer inn og balanserer midtbanen vår på en flott måte. Vi legger om til 4-4-2 for å prøve å brette ut spillet vårt. Markus og Sondre kommer også inn og skaper noen gode sjanser.
De siste minuttene blir vi presset hardt, men kampen ender 2-1 etter hard jobbing og god lagånd i 2. omgang.

Laget:
Keeper: Ole

Forsvar:
Aksel
Robin
Benjamin
Kim

Midtbane:
Per(Andreas)
Mathias
Michael(Jørgen)
Joachim(Markus)