Blend Adnan klar for Greåker

lagt inn 30. nov. 2009, 05:42 av Flemming Ottosen

Greåker har hentet unggutten Blend Adnan fra Sparta Ungdom, hvor han spilte på juniorlaget ifjor.
Kantspilleren vil på tross av sin unge alder (17) helt klart kjempe om en A-plass i kommende sesong.

Blend har trent en del med oss på høsten og har nå sammen med klubben blitt enige om en overgang.
Han har først og fremst utmerket seg på trening med god ballbehandling og blir definitivt en spennende tilvekst i stallen som han allerede har tilsluttet seg til.
At han i tillegg er en svært ambisiøs spiller med ønske om å prestere er helt klart en fordel.
Adnan har tidligere også spilt for Tune og Borgen.

Klubben har nå forsøkt å hente spillere som er en miks av unge lovende og godt kjente og etablerte navn.
Dette føler vi at vi lykkes med og vi begynner å se godt besatt ut på alle plasser.
Enda et par spillere er klare for klubben og flere offentliggjøringer kommer i nærmeste fremtid.

Vi ønsker Blend Adnan velkommen til klubben og lykke til i årets sesong!