Ole Jørgen Christiansen blir junior trener

lagt inn 30. nov. 2009, 05:44 av Flemming Ottosen

Brikkene fortsetter å falle på plass for klubbens satsing foran kommende sesong.
Klubben har jobbet for å få på plass et juniorlag, noe som virker svært sannsynlig på dette tidspunkt.

Idag har klubben blitt enig med Ole Jørgen Christiansen om hovedtrenerrollen for dette laget.

Christiansen har spilt aktivt for moderklubben Rolvsøy, og Nylende, men valgte tidlig å satse på en trener-karriere.
27-åringen har også en rolle som sonetrener og spillerutvikler i kretsen og byprosjektet.
Den unge treneren har allerede rukket å være trenerkoordinator i moderklubben i 3 år, så erfaringen er det ingenting å si på.
I tillegg til dette har han også mellomfag idrett og jober til daglig som lærer med dette som hovedområde.

Vi er sikre på at vi med dette har sikret oss den beste løsningen for dette laget, og det er en glede for oss at Christiansen takket ja.
Greåker går mot en svært spennende sesong, med et juniorlag som vil bestå av mange spillere som blir aktuelle for A-laget.

Vi ønsker Ole Jørgen velkommen til klubben, og lykke til i kommende sesong!