Sponsorer

G Max i Dikeveien er vår hovedsamarbeidspartner. Alle våre medlemmer kan få klubbkort hos G Max som gir rabatt på en mengde produkter. G Max har alltid treningsdresser for Greåker IF på lager, i tillegg til et meget godt utvalg i treningsutstyr.


 DNBNor er vår bankforbindelse og en trofast samarbeidspartner.

Greåker Idrettsforening er nå største eier og aksjonær i Olavs Pub AS. Medlemmer får 20% rabatt når man bestiller pizza ved fremsvisning av gyldig medlemskort. Dette gjelder ved henting eller tilkjørt pizza, ikke ved bestilling i restauranten på puben. Vi håper at medlemmene støtter opp om foreningens virksomhet og benytter Olavs Pizza & Kjøkken som sin prefererte leverandør ved valg av pizza.

 
Ved å knytte oss som din grasrotmottaker, vil vi få 5% av alt du spiller for hos Norsk Tipping. Klikk på logoen for å se hvordan...
UllMax leverer varmt og behagelig undertøy til sport og fritid av høy kvalitet. Greåker IF har blitt forhandler av Ullmax sine produkter, og foreningen får provisjon av alle salg. Se hele katalogen her.

Man kan handle på to måter:
1. Via laget sin Ullmax kontaktperson. Denne personen har en bag med vareprøver man kan låne. Ullmax kontaktpersonen tar i mot bestillinger, registrerer disse samlet på websiden til Ullmax, og deler ut varer til kjøperne så snart forsendelsen er mottatt. Betaling skjer direkte mellom kjøper og Ullmax. På denne måten sparer man porto, og laget får en høyere provisjon. Gå inn på laget sin side for å se om laget har en Ullmax kontaktperson.

2. Direkte i Ullmax sin nettbutikk. Kjøper går inn på www.ullmax.no og gjør sin bestilling i nettbutikken. Dette blir en litt dyrere måte å handle på, siden kjøperen må betale porto for sin forsendelse. Provisjonen går til klubben uten å være øremerket et lag.
 
 
Ċ
Flemming Ottosen,
27. okt. 2010, 15:16
Ĉ
Flemming Ottosen,
27. okt. 2010, 15:16