Ungdomsavdelingen‎ > ‎Gutter 02‎ > ‎Nyheter fra G02‎ > ‎

Fra foreldremøte 20/1

lagt inn 20. jan. 2014, 13:02 av Flemming Ottosen   [ oppdatert 20. jan. 2014, 13:02 ]
Her følger et kort referat fra foreldremøte 20/1, og litt foreløpig informasjon om Dana Cup.

Knut og Flemming presenterte årsberetningene for G00 og G01. Foreldre ble oppfordret til å benytte hjemmesiden vår og kalenderen for oppdatert informasjon, samt melde seg inn i Facebook gruppen vår (se link på hjemmesiden).

Spillerne kommer til å få tilbud om nye treningsdresser til en sterkt rabattert pris. Sponsorplasser er ledige på dressene.

Dersom noen har kjøpt treningsdresser av G-max i 2013 (grå Adidas dresser) kan de få byttet disse gratis til siste design, da Adidas har brutt avtalen om å ikke endre design på dressene for 2014. Ta kontakt med en av oss trenerne.

Kretsen har satt opp følgende årsklasser for kommende sesong:
  • KM gutter 2000 (11er fotball)
  • KM gutter 2001 (9er fotball)
  • Bredde gutter 2000/2001 sammenslåtte årsklasser (9er fotball)
Ut i fra de nye aldersklassene som kretsen har satt opp, har vi valgt å slå sammen G00 og G01 neste sesong.
Vi kommer til å melde på 3 lag til årets sesong:
  • et lag i KM gutter 2000 (11er fotball)
  • to lag i bredde G00/G01 (9er fotball)
KM laget blir et rent førstelag der det blir kamp om plassene, uavhengig av om man er født i 2000 eller 2001. På de to 9er lagene vil vi lege til rette for at alle skal få riktige utfordringer.

Dana Cuo 2014
Vi kommer til å melde på to lag i Dana Cup:
  • Ett lag i G2000 (11er)
  • Ett lag i G2001 (11er)
Det er lov til å bruke 3 spillere fra G2000 pr. kamp på G2001 laget. Vi kan også sjonglere med spillere mellom lagene i grunnspillet. I sluttspillet er denne muligheten låst.
Det er 3 innledende gruppespillskamper pr. lag. Deretter er det A eller B sluttspill etter utslagsmetoden.

Vi er ikke avhengige av at foreldre er med til Danmark, men vi håper selvfølgelig flest mulig tar turen og heier på oss. Vi kommer til å reise sammen med to andre lag fra foreningen (G99 og G98).

Foreløpig program Dana Cup
Det kan komme endringer i programmet under. Fergetidene er ikke endelig spikret enda, men dette er planen vi jobber etter.
  • Søndag 20/7 – avreise ca 0800 fra Moa
    • Ferge fra Gøteborg til Fredrikshavn kl. 12:00 (Stena Jutlandica)
    • Spillere kjører buss fra Fredrikshavn til Hjørring
    • Vi må ha transport for alle spillere fra Moa til Gøteborg
  • Mandag 21/7 – innmarsj på Hjørring stadio ca 1900
  • Tirsdag 22/7 – innledende gruppespill (1 eller to kamper pr. lag)
  • Onsdag 23/7 - innledende gruppespill (1 eller to kamper pr. lag)
  • Torsdag 24/7 – finalespill (A eller B) (utslagscup 1 eller 2 kamper)
  • Fredag 25/7 – evt finalespill eller til disp
  • Lørdag 26/7 – hjemreise
    • Ferge fra Fredrikshavn 11:50 (Stena Danica)
Fra fergeleiet i Gøteborg til vi kommer tilbake til fergeleiet i Gøteborg er spillerne vårt ansvar, så sant vi ikke avtaler noe annet.

Praktiske opplysninger
  • Egenandel pr. spiller er kr. 1.500,-
    • Inkluderere reise, opphold og mat (frokost mandag til frokost lørdag). Dette er ca. halvparten av den reelle kostnaden. Resten dekkes av lagskassen som Visterflo Cup har fylt opp.
    • Laget fikser felles middag på søndag
  • Foreldre som evt. må transportere til/fra Gøteborg ordner opp seg imellom.
  • Det vil bli satt et tak på hvor mye lommepenger spilleren kan ha med seg.
Gode områder å bo i for familier:
  • Nørlevstrand (hytter) – 12 minutter fra Hjørring, tidlig fullbooket
  • Lønstrup (hytter, hotell, pensjonat) – 15 minutter fra Hjørring, tidlig fullbooket
Løkken - 25 minutter fra Hjørring
Hirtshals – 25 minutter fra Hjørring
Aalborg – 40 minutter fra Hjørring
Det blir MYE kjøring, så det skader ikke å bo nære Hjørring. Snakk sammen om å dele hytte - det er både billigere og mer hyggelig!

Påmelding
Spillerne vil få med seg et skriv med bindende påmelding på neste trening. Denne må underskrives og returneres innen 3/2, og et depositum på kr. 500,- må innbetales på angitt konto. Depositum refunderes ikke ved avmelding da siden depositumet vi må betale til Dana Cup ikke er refunderbart.