Ungdomsavdelingen‎ > ‎Gutter 02‎ > ‎Nyheter fra G02‎ > ‎

Kjøring til og fra Dana Cup

lagt inn 17. jun. 2014, 12:24 av Flemming Ottosen   [ oppdatert 17. jun. 2014, 12:24 ]
Det er nå tid for å planlegge hvordan vi skal komme oss til og fra Dana Cup. Det er viktig at vi får på plass denne kabalen så raskt som mulig da turgeneral Flemming reiser på 3 ukers ferie fra neste uke.

Fra fergekaien i Gøteborg søndag 20/7 til vi er tilbake i Gøteborg den 26/6 er din sønn/datter vårt ansvar. Spillerne følger da de reglene og transportmetodene vi benytter som lag. 
Spillerne blir transportert med buss mellom Fredrikshavn og Hjørring, og gjennom hele uka i Danmark vil spillerne benytte bussene på Dana Cup. Foreldre kan ikke benytte disse bussene, og vi vil ikke ha enkeltspillere som reiser på egen hånd med foreldre når vi er i Danmark. 
Transport til/fra Gøteborg må dere foreldre stille med. Dersom vi ikke har nok plasser i de bilene som skal til Danmark, må dere foreldre gå sammen om kjøring til/fra Gøteborg.

Vi ønsker tilbakemelding på hvem som skal kjøre bil til Gøteborg den 20/7 for avreise med Stena Line klokken 12:00, og hvor mange spillere du har plass til inkludert din egen spiller.
Vi ønsker tilbakemelding på hvem som skal kjøre bil hjem fra Gøteborg den 26/7 for avreise med Stena Line klokken 11:50, og hvor mange spillere du har plass til inkludert din egen spiller.

Dersom du skal reise med andre ferger enn de nevnt over, og din spiller skal være med på dette, må vi også ha beskjed, og til hvilke tider spilleren da er utenfor vårt ansvar.

Tilbakemelding gis så fort som mulig til Flemming på epost flemmo.no@gmail.com eller på telefon 90845240.

Det kommer mer informasjon om hva spillerne skal ha med seg av utstyr om ikke lenge.
Comments