Ungdomsavdelingen‎ > ‎Gutter 02‎ > ‎Nyheter fra G02‎ > ‎

Vi er klare for avreise til Dana Cup

lagt inn 18. jul. 2014, 13:46 av Flemming Ottosen   [ oppdatert 18. jul. 2014, 13:46 ]
Da er tiden endelig kommet, og vi er klare for avreise til Dana Cup 2014 med hele 4 lag fra Greåker IF. Vedlagt følger litt info og ting man må huske på.

Vi møtes på Moa søndag kl 0800. Der fordeler vi de som reiser uten foreldre på ledige plasser i biler. Det skal være nok plasser ut i fra de tilbakemeldingene vi har fått. DERSOM DET ER NOEN SOM HAR GJORT ENDRINGER I SINE REISEPLANER MÅ VI HA BESKJED UMIDDELBART. Vi vil ikke komme i en situasjon hvor vi leter etter en spiller i Danmark som har reist hjem tidligere med sine foreldre.

De vi har fått beskjed om som ikke skal med samme ferge som oss fra Gøteborg er:
  • Sebastian Hagen
  • Jonas Jansen
  • Sivert Byvold

De vi har fått beskjed om som ikke skal med samme ferge som oss til Gøteborg er:
  • Mathias Karlsen
  • Syver Slåtten (usikker)

Dere trenger ikke å pakke gummimadrass/sovepose. Vi får feltsenger, pute/dyne m/trekk og laken.
HUSK PASS!

Reiseantrekket er rød adidas treningsgenser, shorts/treningsbukse etter ønske og greåkersekk. Det er meldt pent vær, men alle bør ha svart windbreaker i sekken. Gutta får ikke mat på reisen til Hjørring. Første måltid blir søndag kveld. Det anbefales derfor å ha matpakke og drikke i sekken fremfor for å kaste bort penger på dyr mat på fergen.

Max. lommepengebeløp pr. spiller er DKK 1.200,- (og evt. litt svenske kroner til fergen). Pengene legges i en konvolutt merket med spillerens navn sammen med passet. Evt. instruksjoner om alergier og/eller medisiner legges i samme konvolutt. Konvoluttene samles inn av oss ledere før avreise, og vi fungerer som "minibank".

Fergen går kl. 1200 fra Gøteborg, og vi må være på plass minimum en time før. Når vi kommer til Gøteborg skal alle spillerne gå ut av bilene før billettkontrollen, og gå ombord sammen med noen av oss ledere. Det beste er om bagasjen kan bli liggende i bilene, og at foreldre kan kjøre bagasjon til Badmintonhallen i Hjørring. Dersom dette medfører store ulemper, så kan gutta laste om bagasje fra biler til buss på fergeleiet i Fredrikshavn. Adressen til Badmintonhallen er: Idræts Allé 149, 9800 Hjørring (kart)

Mandag kl 1900 er det stor innmarsj på Hjørring Stadion. Greåkerlagene stiller i paraden. Vi anbefaler våre medreisende supportere å stille opp mannssterke.

Tirsdag og onsdag er det gruppespill. Torsdag starter sluttspillet. De to beste i puljen går til A sluttspill. De to dårligste går til B sluttspill. I sluttspill så er det utslagsmetoden som gjelder. Ved uavgjort i sluttspillskamper avgjøres det på straffekonk på eget dedikert straffekonkfelt. På dette feltet skapes det minner for livet...

Under hele turen er spillerne vårt ansvar, de må følge vårt opplegg, og de må adlyde våre regler. Avvik fra opplegget skal avtales mellom en forelder og en leder, men vi ber om forståelse for at vi ønsker minst mulig avvik.

I løpet av turneringen pleier vi å arrangere en middag på en rimelig restaurant hvor vi inviterer med alle familiemedlemmer som er på tur. Litt avhengig av resultater, men dette skjer antakelig en av de siste dagene. Vi håper også å kunne ha en dag på stranden ved Vestkysten. Da trenger vi transport (avtales senere).

Greåkerlagene har tradisjon for å prøve å få med seg kamper som de øvrige lagene våre spiller. Jeg oppfordrer alle voksne som er på tur til å gjøre det samme. Det skaper samhold og klubbfølelse!

For dere som er hjemme så kan dere følge resultatene løpende på http://www.danacup.com/index.php/dk/turneringen/2014-turneringsplan. Dana Cup har også sin egen mobilapp.
Vi skal også prøve å skrive noen reisebrev på Facebooksiden vår underveis.

Knut, Pål, Christer, Ørnulf og Flemming