Godt nytt år!

lagt inn 1. jan. 2012, 13:43 av Knut Eriksen   [ oppdatert 1. jan. 2012, 14:06 av Flemming Ottosen ]
Nytt år, nye muligheter! Viktig at vi er treningsvillige i tiden fremover. Grunnlaget for 2012 sesongen legges nå!  Første trening er mandag 2. jan. Deretter onsdag og lørdag.

Vi utvikler oss i fellesskap og det er viktig at nettopp du møter opp og bidrar til å lage gode treninger. Husk at dine medspillere er avhengige av din innsats og din tilstedeværelse. Gi alltid beskjed dersom du ikke kan komme. SMS er OK. Vi krysser fingrene for at baneforholdene skal være brukbare gjennom resten av vinteren. Til nå har det vært glimrende! Kle godt på deg og møt opp! Regn eller kulde blir fort glemt når vi er vel i gang.

Håper flere vil benytte seg av muligheten for dusjing på Moa etter trening. Miljøet i lagidrett skapes i stor grad også utenfor banen. Klubbhuset er i så måte en viktig arena for å bygge miljøet og vi vil ha flest mulig dit etter trening.

Juleavslutningen på klubbhuset var svært hyggelig. Etter dusjing var alle klare for pizza og brus. Videre pratet vi 30-40 min om hvilke forventninger vi bør ha til hverandre, både på og utenfor banen. Deretter delte vi oss inn i quizlag. Vinnerlaget besto av Thomas, Tor Christian og Jens. Premien var enorm! En hel smurfepastilleske til hver! 13 poeng av 15 mulige på allmennkunnskapspørsmålene. Flere slike treff på klubbhuset kommer.

Ellers nevner jeg at vi er påmeldt med to lag til innendørscup i Mossehallen 12. februar. Mer info kommer senere.

Knut