Så går det mot lysere tider.............

lagt inn 23. jan. 2012, 15:15 av Knut Eriksen   [ oppdatert 23. jan. 2012, 23:01 av Flemming Ottosen ]
Ja, da er 2012 godt i gang. 3 uker er allerede gått av januar, og vi merker at kveldene har blitt noe lysere. Baneforholdene har foreløpig vært bedre enn forventet, og vi har hatt svært gode treningsforhold årstiden tatt i betraktning. Som lag vil jeg si at vi har fått trent svært godt, selv om et par av gutta fremdeles sliter litt med vonde knær og føtter. Vi håper de snart er klare igjen, slik at de kan forberede seg best mulig sammen med laget i tiden fram mot seriestart.
 
Føler at vi er godt rustet på keepersiden hvor Steinar går svært systematisk og målrettet til verks. Dette har gjort flere av gutta enda mer motivert og det er herlig å se at lysten på fremgang virkelig er tilstede på treningene. At vi nå har hele fire keepere skal du ha en stor del av æren for, Steinar.
 
På klubbhuset tar Morten (Stang) oss godt i mot etter trening. Rett som det er har han både pepperkaker og toddy klar til gjengen som har løpt rundt på banen i 90 minutter. Musikk har han også ordnet, og nå er det rene disco'n i garderoben. At det er populært er det ingen tvil om, og stadig flere velger nå å ta dusjen på Moa. Du gjør en flott jobb for miljøet i laget, Morten.
 
Paal, pappan til Thea, kommer også til å delta som lagleder i år. Skal bli fint å samarbeide med deg, Paal. 
 
Minner om cupen i Moss søndag 12. februar. Hold av morgen og formiddag. Nærmere info om kamper og tider kommer.
Til serien har vi meldt på to lag. Rullering på lagene, ikke veldig ulikt høstsesongen 2011.
 
Som tidligere nevnt vil vi i år tilby alle på 2000-laget en flott treningsdress til en billig penge. Noe egenandel blir det, men jeg håper og tror at de fleste vil gå for dette tilbudet. Skal bli flott å se gjengen møte opp til kamper i like dresser. Det skaper identitet. Vi kommer tilbake til prøving og bestilling i løpet av kort tid.
 
 
 
Comments