Ungdomsavdelingen‎ > ‎Tidligere lag‎ > ‎Gutter 01‎ > ‎Nyheter fra G01‎ > ‎

Hospitering

lagt inn 13. jan. 2013, 13:39 av Flemming Ottosen   [ oppdatert 13. jan. 2013, 13:39 ]
I klubben så har vi en hospiteringsordning mellom lagene. Det innebærer at spillere fra yngre lag kan få være med å trene og evt. spille kamper på eldre lag. Hospitering skal aldri gå på bekostning av eget lag, men være et ekstra tilbud for de som har vilje, holdninger og ferdigheter til det. Ting vi ser på når vi plukker ut spillere til hospitering er:
  • At spilleren (og foreldre) er motivert
  • Treningsfremmøte på eget lag
  • Innsats på trening
  • Holdninger på trening
  • Ferdigheter (at man skal holde et nivå som gjør at man klarer å hevde seg på det eldre laget)
  • Modenhet (at man kan fungere sosialt i en gruppe med eldre spillere)
I fjor avga vi spillere til 2000, og vi fikk spillere fra 2002. Det samme skal vi forsøke å få til i år. Hvilke spillere som blir plukket ut kan variere gjennom året, og vi forsøker å dele inn i 2 grupper som trener enten på mandag eller på onsdag med 2000.

Knut Eriksen er hovedtrener på 2000, og han kommer til å ta kontakt med spillere/foreldre som er aktuelle. Dette er som sagt et ekstra tilbud til en del av våre spillere. Det er ikke en plikt å delta, og det er heller ikke en rett å få være med.