Ungdomsavdelingen‎ > ‎Tidligere lag‎ > ‎Gutter 96‎ > ‎Nyheter fra G96‎ > ‎

Bortimot årsverste av guttelaget

lagt inn 13. okt. 2010, 01:33 av Espen Svendsen   [ oppdatert 13. okt. 2010, 02:05 av Flemming Ottosen ]
     Mandag 11 oktober dro vi nedover elva i godt håp om å ta 3 nye poeng mot Østsiden. Men vi har sagt det før og gjentar gjerne; ingen lag i denne avdelingen er enkle motstandere. Akkurat dette fikk vi smertelig erfare denne mandagskvelden.
 
    Allerede fra start hadde vi en følelse av at dette ikke var dagen vår. Det var ikke den vante gløden, og vi tror at enkelte av guttane trodde dette skulle bli en enkel kamp. Vi tapte de fleste duellene og dette førte igjen til at guttane ble sure og gretne. Kjefting på lagkamerater fører sjeldent noe godt med seg. Likevel var 1 omgang forholdsvis jevn, og vi kom til 2-3 vasse sjanser. Nevner at vi hadde et frispark på innsiden av stanga. Nærmere enn det går det vel nesten ikke an å komme. Men 0-0 til pause.
 
    Tidligere i år har vi hatt en evne til å heve oss i 2 omgang, så vi trodde også denne gang at akkurat det skulle skje. Østsiden, som vi forøvrig slo 6-1 i våres, er et lag vi bør kunne slå hvis vi er skjerpa. Men den gang ei. Vi leverer en 2 omgang under enhver kritikk. Og 10 min før slutt scorer også Østsiden kampens eneste mål og vinner fortjent 1-0.
 
    Nå venter en minst like tøff bortekamp mot Askim førstkommende torsdag. Da må vi opp mange hakk hvis vi skal ha noen som helst forhåpninger om poeng.
Comments