Ungdomsavdelingen‎ > ‎Tidligere lag‎ > ‎Gutter 96‎ > ‎Nyheter fra G96‎ > ‎

Seier mot SFK

lagt inn 13. feb. 2011, 00:47 av Espen Svendsen   [ oppdatert 13. feb. 2011, 01:26 av Flemming Ottosen ]
Sesongens første treningskamp på stor bane endte med en 3-2 seier over SFK på kunstgresset på Kurland.
 
Det var SFK som startet kampen best og de tok også ledelsen 1-0. Etter dette kom vi mer inn i kampen, og det var vel ikke helt ufortjent at Ardin utlignet til 1-1 på et herlig slått frispark. Men SFK kom tilbake, og etter en corner med mye klabb og babb, kunne en sarpespiller sette 2-1 scoringen bak Michael i Greåkermålet. En spillemessig ganske jevn 1 omgang der vi hadde ganske mye vi kunne sette fingeren på.
 
I 2 omgang er det Greåker som stort sett er det førende laget. Og igjen var det Ardin som utlignet. Ardin får kjempetreff fra 25 m og ballen går i en herlig bue over sarpekeeperen, og 2-2. Ardin var virkelig i scoringshumør denne lørdagsettermiddagen, og det var også han som sto for 3-2 målet. Et frispark fra 25 m går rett inn i nota bak en forfjamset sarpekeeper. Denne treningskampen endte tilslutt med en "fortjent" 3-2 seier til Greåker. Men vi så også at vi har veldig mye å jobbe med fram mot seriestart. Det var mye som ikke fungerte.
 
Disse spilte: Michael, Gentrit, Jørgen, Sindre, Sivert, Kristian, Ardin, Jonas, Marius, Tobias, Magnus, Shivan, Fredrik, Mathias, Kevin
 
Ute med skade: Arber "Messi" Isufi
 
 
 
Comments