Perfekt seriestart for "samarbeidslagene"

lagt inn 27. apr. 2014, 12:58 av Heine Eriksen   [ oppdatert 27. apr. 2014, 12:58 av Flemming Ottosen ]
Første seriekamp er unnagjort og det ble en perfekt åpning. Vanskelige Mysen på bortebane ventet i første kamp og det var en spent gjeng som reiste innover. Med sentrale spillere borte i forbindelse med konfirmasjonsforberedelser var det sterkt å vinne 3-1 etter å ha hatt god kontroll på kampen. Ekstra morsomt er det at hospiteringsspillerne fra G2000 lykkes så godt og at de tilpasser seg så godt i gruppa. Elvedin, Henrik T, Sivert og Jonas stilte sporty opp denne dagen og gjorde sine saker bra.

En perfekt uke for "samarbeidet" da 98 KM-laget vant 4-3 mot Askim og 98/99 breddelaget slo Hafslund 2-0.

I neste runde venter avdelingsfavoritt Trosvik hjemme på Moa, ingen tvil om at vi må opp på vårt ypperste nivå for å ha håp om poeng. Troen er der etter å ha sett laget respondere godt de siste ukene etter vinterens hardkjør. Samarbeidet med G1998 og god treningskultur har helt klart gitt positive resultater, så får vi se hvor godt det slår ut mot et av de aller beste lagene i distriktet.

Ses på Moa torsdag 1.Mai kl 17:00
Møt også opp og se KM 98 på Moa mandag 28/04 kl 19:15 og breddelaget på Moa onsdag 30/04 kl 19:30.